Всички хора са различни, всеки има свой характер и темперамент,

...
Всички хора са различни, всеки има свой характер и темперамент,
Коментари Харесай

5 причини да обичате Лъва, макар това да е много трудно!

 5 аргументи да обичате Лъва, въпреки това да е доста мъчно!

Всички хора са разнообразни, всеки има собствен темперамент и характер, само че с помощта на астрологията можем да определим присъщите черти на всеки зодиакален знак. Днес ще отделим внимание на една специфична зодия – Лъв. 

Лъвът е специфичен знак – той е хубав, харизматичен, бърз и малко нарцистичен. Привлича вниманието и притегля близките. Той подлудява противоположния пол, само че имайте поради, че надалеч не всичко е толкоз просто. Зад красивия външен тип се крие една комплицирана и многостранна природа.

Ако обичате Лъв, значи ви е провървяло. Но бъдете подготвени за вероятни компликации във връзката. Предупреден значи въоръжен! Ето 5 аргументи да обичате Лъва, въпреки това да е доста мъчно! 

1. Решимост

За множеството хора тяхното държание може да наподобява инатливо или непокорно, в действителност Лъвовете са доста решителни хора и вървят към задачата си. Ако Лъвът се е настроил за нещо, в никакъв случай няма да можете да го убедите в противното.

Въпреки своята непримиримост, те са доста положителни и милосърдни от вътрешната страна. Ако обидите обичания си Лъв, тогава той ще ви елементарни обидата, в случай че се покаете за делата си и поискате амнистия. Просто може да им отнеме известно време и усамотение.

2. Гордост

Те са горди и си знаят цената. Не се съмнявайте в това. Да докачите гордостта на Лъва е доста рисково, тъй като след това дълго могат да ви го припомнят или безмълвно да ви „ приказват “, демонстрирайки грешката ви.

Ако желаете помирение с обичания Лъв, тогава колкото може по-често му казвайте какъв брой е добър и по какъв начин това ви пленява. Това им харесва доста!

3. Забавност

Този зодиакален знак е занимателен и проницателен. Той обича да се майтапи и да се смее. Няма да ви е скучно с него. Но, с цел да може той да се разкрие  пред вас в цялата си популярност, би трябвало да се усеща спокоен и неналожителен.

Ако го дразните пред познати и другари, единствено ще го вбесите. За никаква веселба не може да стане на въпрос.. Щом ушите на Лъвите се допрян до сериозни думи, под каквато и да е форма, даже шеговита, на него към този момент не му е до смях. Не бива да засягате личното му достолепие.

4. Честност

Те са доста почтени и не търпят неистини във връзка с себе си. Понякога откровеността им може да обиди половинката им. Той просто споделя това, което мисли. Може да е много жестоко, само че не от злобен предумисъл.

Но най-интересното е, че макар обстоятелството, че Лъвът е доста почтен, може да им е мъчно да приказват за любовта и да я признават. Те не са Близнаците, които елементарно могат да отворят сърцата и мислите си; те не демонстрират възприятията си толкоз намерено. Въпреки това обичат надълбоко.

5. Личното пространство

За тях е значимо да има „ своето “ персонално време и пространство. Така Лъвовете се усещат удобно. Ако обичате Лъв, би трябвало да му дадете опция да бъде самичък или да си почине от вашата компания. Това не значи, че те не ви обичат, просто би трябвало да се усещат свободни и отворени към света.

Да ограничите Лъва не е най-хубавото решение. Доверете му се и му позволете да диша с цялостна гръд. Той ще ви бъде признателен за разбирането и ще ви подари деликатност и обич. Ако не сте подготвени да му дадете персонално пространство, тогава даже не би трябвало да стартирате връзка с Лъв.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР