Всички гръцки граждани, намирали се в ивицата Газа, успешно са

...
Всички гръцки граждани, намирали се в ивицата Газа, успешно са
Коментари Харесай

Гърция изтегли всички свои граждани от ивицата Газа

Всички гръцки жители, намирали се в линията Газа, сполучливо са напуснали конфликтния регион в Палестина, съобщи основаната в Атина осведомителна организация АНА-МПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 974
Това съобщи гръцкият министър на външните работи Йоргос Герапетротис от Брюксел, където се организира Съветът по външни работи на Европейски Съюз през днешния ден и на следващия ден.

Дипломат номер едно на Атина означи, че прехвърлянето на хора с гръцки генезис или гръцко поданство е завършило през вчерашния ден, като разясни, че последните седем души са били безвредно превозени до Египет.

Министърът насочи признателност към „ службите на Министерството на външните работи и изключително на дипломатическите ни задачи в Йерусалим, Тел Авив и Кайро за положените доста огромни старания “.

Във връзка с войната в Близкия изток гръцкият външен министър сподели: Човешкото достолепие и загубата на човешки животи нямат цвят и народност.

Йоргос Герапетротис акцентира, че е от огромно значение „ Европейският съюз да има единна позиция “ за спора и „ дружно да осъдим тероризма, атентата от 7 октомври, който сътвори този режим “.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР