Всички говорят за Ергенът и по-скоро за кандидатките за невести

...
Всички говорят за Ергенът и по-скоро за кандидатките за невести
Коментари Харесай

5 известни българки, които са по-добри кандидатки за Виктор Стоянов

Всички приказват за " Ергенът " и по-скоро за кандидатките за невести на клетия Виктор. Едната била меркантилна и ходила без гащи на първи срещи, другата му подари кристал на зодията, а третата напряко му подаде чаша корав алкохол вместо ръката си при запознанството.

Според известна смешка в обществените мрежи Виктор най-после щял да се прибере при майка си. Но ние не сме такива песимисти и имаме 6 оферти за по-добри невести за него. Ето ги и тях:

Виж още: Малка и цялостна са секрети: Изкушението Бонбонова, нейните някогашни връзки и смелите ѝ фантазии

Елизабет от " Игри на волята "

И без това се убедихме, че единственият късмет на риалити звездите да продължат да бъдат известни, е да вземат участие в различен риалити план. Така че Елизабет, уверени сме, щеше да се оправи добре и в " Ергенът ". В Игрите тя сподели, че ги умее женските интриги, тъй че може би в сантиментално риалити щеше да плува в свои води. Освен това Елизабет е сладка, красива и блага - нещо, което липсва у множеството " дами " в сегашния сезон на шоуто.

Антоанет Попова

Да, да, знаем, че тя е щастливо омъжена, само че единствено си представете: тя щеше да му готви здравословни манджи, щяха да пият здравословни питиета и да отварят дружно PR колета, които да снимат във влогове. А и след раздялата на Петканови просто имаме потребност от нова инфлуенсърска двойка/семейство. Попова щеше да ни споделя във всеки влог за обичаните ястия на Виктор и да ни споделя резултатите му от профилактичните прегледи.

Виж още: Вибратори, следене на цикъл и възнаграждения: 7 обстоятелства за фотосите на " Ергенът "  

Камелия

Разликата в годините сред нея и Виктор е към 20 година, само че народът си го е споделил: хва̀ни си кака да те отрака. А тя несъмнено щеше да го отрака! В по-смелите си фантазии даже виждаме по какъв начин Камелия, сходно на Алекс Петканова, води Виктор на интервенция в Турция и дружно се връщат с идентични носове. 

Изи Овчарова

Още едно инфлуенсърско предложение. Изи изцяло подхожда на Виктор - и тя има личен бизнес, живее здравословно, а най-вероятно даже знае наизуст Besame Mucho. Двамата щяха да са обичаната инфлуенсърска двойка на България и дружно да популяризират шампоани срещу пърхот. 

Виж още: Ева на екзотична и сантиментална отмора в Йордания, само че с кого 

Вели Отвертката

Даже ни е необичайно, че не я гледаме в сегашния сезон на " Ергенът "! Вели щеше да се впише идеално в сегашния харем, а даже и щеше да научи Габи, Венета и компания на това-онова. 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/
https://www.instagram.com/georgieva.veli/
https://www.instagram.com/kamelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР