Всички говорим, че трябва да има национално съгласие по темата

...
Всички говорим, че трябва да има национално съгласие по темата
Коментари Харесай

Каракачанов разкри какво прави редовно Борисов през уикенда

Всички приказваме, че би трябвало да има национално единодушие по тематиката за армията и модернизацията й. Не съм отишъл да диря поддръжка от Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия са срещу модернизацията и по-високите заплати на армията. За това взех решение да я срещна с това, за какво се постанова да се отделят средства от бюджета на страната. Необходимостта за рационализация е висока. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов в ефира на bTV, написа Блиц.

 

„ По-голямата част от членовете на Българска социалистическа партия са професионални военни и мислех, че схващат от тематиката. Не разбирам за какво се отхвърлят промени, единствено тъй като са съпротива. Ти си срещу не тъй като си срещу, а тъй като си съпротива. Стига сме се делили на леви и десни по тематиката войска и сигурност “, сподели още той.

„ Редовно се случва събота или неделя министър председателят да ни събира, с цел да обсъдим належащите проблеми на страната “, добави Каракачанов. „ Аз като министър на защитата организирам срещи с най-различни фактори, за тези мои срещи известявам Бойко Борисов. Не мога да диря позволение на партиен водач за сходни срещи. Обсъждал съм тематики с армията, а не политически въпроси “, разкри министъра на защитата.

„ Нека българските политици спрат да се дъвчат като кучета и да се обединят. Практика е министри да обикалят партийни групи и да им изясняват всякакви неща. Нека не се търси под вола теле. Къде е драмата “, попита Красимир Каракачанов.

" Николай Ненчев, който е бил министър на защитата две години и половина и не е забил и един гвоздей не може да споделя, че парадът е бил ретро ", съобщи Каракачанов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР