Всички гости на хотела на о-в Тенерифе, поставен под карантина

...
Всички гости на хотела на о-в Тенерифе, поставен под карантина
Коментари Харесай

Разрешиха на 130 души да напуснат хотела в Тенерифе, блокиран заради коронавируса

Всички посетители на хотела на о-в Тенерифе, подложен под карантина поради четирима души с ковид, са с негативни проби за болестта, оповестяват локалните медии.

На 130 от тях е позволено да изоставен постройката. Те са от 11 разнообразни националности.

Говорителят на районното държавно управление на Канарските острови заяви на конференция, че с другите посолства се обмисля по какъв начин гостите, които ще останат в хотела, могат да бъдат върнати по родните си страни.

След като нито един от настанените не е показал признаци, всички могат да се върнат по домовете си, само че би трябвало да се подсигурява, че ще бъдат сложени под интензивно здравно наблюдаване в родните си страни.

До момента на Канарските острови са доказани 5 случая на ковид - 4 в Тенерифе и един в Ла Гомера. Всички болни са в положително положение.

Днес е била написана заповед с самостоятелни ограничения, с която се разрешава напускането на групата от 130 души, които са били настанени в хотела в Адехе след 24 февруари - денят, в който бяха открити позитивните проби за ковид.

Припомняме, преди дни беше обявено, че в хотела е блокирано и българско семейство. Все още обаче не е ясно дали тримата ни сънародници са измежду получилите позволение да изоставен постройката. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР