Всички големи инфраструктурни обекти в България са на етапа, в

...
Всички големи инфраструктурни обекти в България са на етапа, в
Коментари Харесай

Нанков: Големите инфраструктурни обекти в България са на етапа, когато управляваше ГЕРБ

Всички огромни инфраструктурни обекти в България са на стадия, в който бяха преди три години, когато още управляваше ГЕРБ. Откакто Промяната се нае да строи, съумя да вдигне единствено въздушни кули от празни приказки и обещания. Такава е ориста и на националните обекти като автомагистрала “Хемус ”, на другите значими за Северна България трасета като Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново. Това показа във фейсбук претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

 

„ Такава е участта и на околовръстния път на София - разширението на последната част от него сред бул. “България ” и “Люлин ” още не е почнало. А план има, шефове на АПИ и районни министри се сменят, премятат тематиката като дъвка, изясняват какъв брой е значима тя, какъв брой са загрижени и най-после - нищо. Нула. “, акцентира Нанков.

 

„ Хората всяка заран и всяка вечер висят в тапите. Ясно им е, че до момента в който не ръководи още веднъж ГЕРБ, този значим обект за милионната ни столица няма да помръдне и на йота. Още повече, че той е обвързван и с различен важен план - Националната детска болница, достъпът до която ще е по-бърз през разширения околовръстен път. “, показва още Нанков.

 

Заедно с госпожа Йорданка Фандъкова сме единомислещи, че процесите би трябвало да бъдат ускорени и единствено ГЕРБ може да наложи темпото, което жителите чакат от своите управленци.


На 9 юни гласувайте с номер 22 за ГЕРБ-СДС. За постоянна България в сигурна Европа

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР