Всички глупости, които в следващите 2 месеца ще ни обясняват

...
Всички глупости, които в следващите 2 месеца ще ни обясняват
Коментари Харесай

Асен Василев: Видяхме снимки и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче

Всички нелепости, които в идващите 2 месеца ще ни изясняват за снимане на куче с пачки: хубаво, снимано куче с пачки, видяхме фотоси и на Бойко с пачки. Може би трябваше да има и куче. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев от Пловдив.
" Целият звук, който се подвига, се подвига, с цел да не помнят хората какво се случваше. Да кажат: " хубаво, построихте къща, само че прозорецът е крив ". Но преди този момент бяхме на палатка на гола поляна ", добави той.
ГЕРБ не могат да простят на Политическа партия, тъй като са създали по този начин, че „ едни олигарси, които се чудят по какъв начин да сменят колите си два пъти годишно, в този момент би трябвало да заплащат налози и не получават специфични поръчки “, сподели още Василев.
" Това, което побърква Движение за права и свободи и ГЕРБ, е, че парите са записани в бюджета, не зависят от това дали си дисциплиниран, или не. Приети са в бюджета, всеки кмет ги получава по право, както е с пенсиите, а не по нечие снизхождение ", уточни някогашният финансов министър.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР