Всички ги обичаме - въглехидратите са вкусни, засищащи и за

...
Всички ги обичаме - въглехидратите са вкусни, засищащи и за
Коментари Харесай

Здравословна диета, която включва любимите ни въглехидрати

Всички ги обичаме - въглехидратите са вкусни, засищащи и за жалост ни карат да пълнеем. Чували сме, че много дами се отхвърлят от това мъничко наслаждение в името на положителната фигура. Ако и на теб ти липсват спагетите и пицата, ти предлагаме един образцов режим, който включва въглехидрати, само че в случай че го следваш няма да качиш спомагателни килограми. Това значи, че ще ти бъде вкусно, ще се чувстваш заситена и няма да надебеляваш. Звучи отлично, нали?

Тайната е в това, че е належащо да залагаш на комплицирани въглехидрати като овесени ядки, киноа, сладки картофи и бобови. Добре е да разпределиш дневното си меню сред порция зърнени по желание, един или два плода и бобови по двой избор. Подготвили сме образцов проект за един здравословен ден, в който ще хапваш цели пет пъти.

Закуска: Половин чаша овесени ядки с орехи и чия

Похапване преди обяд: Кисело мляко със сезонни плодове

Обяд: Салата от киноа, черен фасул и зеленолистни по твой избор

Следобедна закуска: 1/4 чаша ядки и една ябълка

Вечеря: 100-150 грама протеин (пиле, риба), 2 чаши безскорбялни зеленчуци (като броколи и зелен боб), 1/2 сладостен картоф, пълнозърнеста паста или кафяв ориз.

Звучи вкусно, нали? Можеш да нагодиш този образцов проект към своите усети и да си приготвяш сама обяда за работа. Така ще имаш опция да контролираш храната, която приемаш, а също така ще спестиш и средства - планирането на менюто и домашно приготвената храна постоянно излизат по-евтино. /dama.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР