Всички формации в обединението Продължаваме промяната-Демократична България са взели решение,

...
Всички формации в обединението Продължаваме промяната-Демократична България са взели решение,
Коментари Харесай

ПП-ДБ потвърдиха, че няма да подкрепят кабинет с мандат или участие на ГЕРБ

Всички обединения в обединяването " Продължаваме промяната-Демократична България " са взели решение, че няма да поддържат държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ, разгласи през днешния ден на брифинг на обединението Асен Василев. " Нашето решение е на база на полезности ", добави Кирил Петков. Това бе първата конференция на обединяването след изборите.
 
На финала на брифинга четиримата водачи станаха и не дадоха опция за въпроси на медиите.
" Ясно е, че не успяхме да убедим задоволително български жители да гласоподават ", съобщи съпредседателят на Политическа партия Асен Василев и сподели, че в идната акция ще отидат в още 3000 обитаеми места. " Ние би трябвало да банкет бюджета оптимално бързо. Нито лечебните заведения, нито пенсионерите, нито бизнесите могат да чакат ", сподели на собствен ред съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
 
За преодоляване на цените на храните той добави, че ще работят за нова тактика за българското земеделие.
 
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов съобщи, че обединението прави оценка, че жителите желаят да се приключи политическата рецесия. " Но не можем да подкрепим държавно управление, кадрувано от Бойко Борисов ".
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов удостовери общата позиция на обединението във връзка с първия мандат. " Благодаря на всички сътрудници за усилието да има това обединяване. То има капацитет, очевидно е от резултатите, ние ще работим за това да го развиваме и надграждаме. Нашата оценка е, че обединяването не можа на тези избори да реализира своя цялостен капацитет ", сподели Иванов.
 
По думите му оттук насетне следва да бъде изпълнено най-важното заричане, което ПП-ДБ са дали – да бъде възобновена парламентарната република и ръководство в България.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР