Всички фенове, участвали в инцидента по време на мача на

...
Всички фенове, участвали в инцидента по време на мача на
Коментари Харесай

Уест Хям налага пожизнена забрана на феновете, които прекъснаха мача с Бърнли


Всички почитатели, взели участие в случая по време на мача на Уест Хям с Бърнли в събота, ще получат доживотна възбрана за посещаване на домакинските мачове и гостуванията на "чуковете". Това се споделя в публично официално съобщение на управлението на лондонския клуб.

По време на дуела от 30-и кръг на Премиършип на 10 март няколко ентусиасти на Уест Хям нахлуха на терена, а други нападнаха ВИП ложите и замеряха с монети ръководителите на тима и желаеха тяхната оставка. Уест Хям загуби срещата с 0:3.

"След случая по време на мача с Бърнли клубът стартира цялостно и подробно следствие на събитията. Вече бяха проведени няколко срещи с всички заинтригувани страни. Клубът ще окаже оптималната поддръжка на полицията за идентифицирането на лицата, нахлули на терена през второто полувреме, благодарение на системата за видеонаблюдение на стадиона. Всички лица, чиято виновност бъде доказана, ще получат пожизнена възбрана за посещаване на мачовете на тима. Клубът ще се обърне и към съда с молба да им бъде неразрешено да вървят на всевъзможни мачове в бъдеще", се споделя в известието на "чуковете". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР