Всички фенове на сериала „Сексът и градът“ очакват с нетърпение

...
Всички фенове на сериала „Сексът и градът“ очакват с нетърпение
Коментари Харесай

И просто така: Вижте първия трейлър на продължението на „С...

Всички почитатели на сериала „ Сексът и градът “ чакат с неспокойствие продължението му. А до излизането на една от най-очакваните декемврийски министър председатели остават броени дни. Първите два епизода на And Just Like That по HBOMax ще забележим на 9 декември. Да, продуцентите са решили да ни зарибят с двойна доза от Кари Брадшоу и приятелките й, написа eva.bg.

А с цел да видите какво ни чака в идните епизоди, представяме на вашето внимание първия формален филмов откъс. В него ще откриете съвсем всички обичани персонажи (с изключение на Саманта, естествено), само че много промени спрямо последните излъчени епизоди на „ Сексът и градът “. При някои смяната е за положително, при други не чак толкоз.

„ Колкото повече пребивавам, толкоз повече се увещавам, че в случай че имаш положителни другари, всичко е допустимо “! Това е една от водещите тематики в сериала както преди, по този начин и в този момент в продължението му.

Ние също сме уверени в силата на другарството, само че истината е, че нямаме самообладание да забележим кака Кари, Шарлот и Миранда ще ни го покажат от дребния екран.

Припомняме, че истинският сериал се излъчваше в интервала от 1998 до 2004 година. Заснети бяха шест сезона. След това продуцентите ни зарадваха и с няколко пълнометражни игрални продължения, които обаче по този начин и не съумяха да завоюват всенародната женска обич, както се случи със сериите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР