Всички фенове, които бяха силно притеснени от постъпването в болница

...
Всички фенове, които бяха силно притеснени от постъпването в болница
Коментари Харесай

Разказ от първо лице какво се случи с Иван и Ирина в болница...

Всички почитатели, които бяха мощно обезпокоени от постъпването в болница на продуцента Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева, могат малко да си отдъхнат. Двойката беше изписана от лечебното заведение. За това разбрахме от пост на Ирина във Facebook.

Бившата тв водеща изясни, че коронавирусът " трие като запотено стъкло дребните ти " планчета ", " целички ", " борбички ", " задачки ". Тя отдаде специфична респект на всички медицински служащи, които от към този момент година се грижат и пазят човешки животи.

" Всеки ден, всеки един санитар, здравна сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без непотребна поезия да ти покажат, че всичко, което се случва е обикновено и че би трябвало да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този миг...

Докато изпълняваха медицинските си задания тези Хора с по 24 часови наряди, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си родственици с месеци, безспирно обхождащи сред стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки измежду природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и съветските поети; за пътешествията им и... за футбола в България, несъмнено. ", написа Тенчева.

Съпругата на Иван призна в мненията, че двамата още са на антибиотици.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР