Всички ексклузивни предавания, в които казват, че газът поскъпва с

...
Всички ексклузивни предавания, в които казват, че газът поскъпва с
Коментари Харесай

Бойко Борисов в село Лиляче: Страната е катастрофирала тежко

Всички извънредни излъчвания, в които споделят, че газът нараства с 32%, само че в действителност просто го няма.

Инфлацията – злополука. Цената на тока – злополука. Цената на храните – злополука. Страната е аварирала тежко и съгласно мен няма оправяне. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си във врачанското с. Лиляче, където претендентът на ГЕРБ Вероника Цанова завоюва локалните избори.
„ Корнелия Нинова споделя, че моделът „ Борисов “ е неприятен, само че младежите на Българска социалистическа партия поддържат претендента на ГЕРБ, тъй като желаят развиване. Последната година и половина беше единствено застой, до това докара държавното управление на Българска социалистическа партия “, акцентира Борисов.
Според него математически може да се направи държавно управление, само че актуалните ръководещи не са желали това и единствено са имитирали опити за сформиране на кабинет. „ Ако създадат държавно управление, газът е с 32% по-скъп, само че го няма. Ще останем без газ, хранилищата са на 30%. Те желаят всичко това да бъде трансферирано на Радев и служебното правителство“, предизвести ръководителят на ГЕРБ и добави, че партията няма да поддържа никакво държавно управление, а най-хубавият вид са бързи избори.
„ Христо Иванов споделя, че в случай че му дадат мандата, ще седне с Има Такъв Народ. Но преди две седмици, споделяха, че Има Такъв Народ били мафия. Ако седнат с Има Такъв Народ и създадат държавно управление, първото, което ще кажем е, че мафията си има страна “, безапелационен бе Борисов.
Той сподели още, че ГЕРБ ще предложи таван на цените на горивата от 2,70 лева „ Защо кола, която е на лизинг няма да употребява мярката за понижение на цената на горивото с 25 ст., само че от налозите на този човек ще отиват тези 25 ст. за някой различен. Къде е справедливостта в това?! Каква е тази мярка или са си създали спекулация с бензиностанциите? Надявам се, че ще ни поддържат от партиите, които не „ лапат “ от тази спекулация с горивата “, сподели още Бойко Борисов.
Борисов разясни, че по Плана за възобновяване най-рано края на годината ще бъдат получени средства, а той към този момент е включен в бюджета.
Той сподели още, че ГЕРБ е за смесено гласуване-с машини и с хартиени бюлетини. „ Хората се тормозят от машините, изключително по-възрастните. Мен не ме е боязън от машините, само че с тях вършат спекулация. Когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, за нищо почтено не може да се приказва “, безапелационен беше Бойко Борисов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР