Всички днес говорят за ваксина, която да предпази хората от

...
Всички днес говорят за ваксина, която да предпази хората от
Коментари Харесай

Безплатен уебинар: SAP и Microsoft решения за възстановяване на бизнеса


Всички през днешния ден приказват за ваксина, която да защищити хората от ковид. Възможно ли е обаче да се имунизира бизнесът, тъй че да се оправи сполучливо с най-малко някои от проблемите, които пораждат вследствие на международната рецесия?

Отговор на този въпрос, бизнес препоръки и основни тематики ще бъдат показани на, който ще се организира на 8-ми декември от 16:00 часа. Онлайн събитието се провежда от най-голямата българска софтуерна компания Scalefocus със специфични посетители от SAP и Мicrosoft.

В уебинара ще бъдат споделени на практика рекомендации за най-ефективното потребление на ERP програмен продукт за индустриални и търговски компании, изгодите от решението S4HANA и по какъв начин се реализира гъвкава интеграция, която дава отговор на провокациите на сегашното.

Участниците в уебинара ще се срещнат с сполучливи решения за развиване на бизнеса и възобновяване в интервал на международна рецесия от експерти в региона на корпоративните софтуерни приложения, компютърните технологии и създаването на програмен продукт.

Емилия Василева, началник „ Бизнес решения ” от компанията Scalefocus, в ролята си на модератор, с присъединяване на Ралица Василева, Business Architect в SAP, Урош Беоканин, Solution Advisor Cloud ERP CoE в SAP, и Ян Третина, SAP в Azure Architect в Microsoft, ще преведат аудиторията през опциите за цифрова бизнес промяна.

Експертите ще слагат фокус върху най-хубавите способи за внедряване и потребление на бизнес програмен продукт, минимизиране на загубите и повишение на облагите, справяне с устойчивостта на дребните пазари, увеличение на гъвкавостта във веригата на доставките и взаимоотношенията с клиентите. Ще се обсъдят и разнообразни модели за интеграция на ERP, които трансформират резултатите с съответни препоръки от SAP и Microsоft.

„ Ние в Scalefocus имаме вяра, че когато работим и споделяме опита на едни от най-хубавите софтуерни и софтуерни решения в международен мащаб, приспособени за българския пазар и с фокус върху съответните предпочитани потребности на всеки наш клиент, съумяваме да помогнем за новаторската промяна и нарасналата конкурентоспособност на дребни и междинни компании у нас ”, показа Емилия Василева, началник „ Бизнес решения ”.

Програма на уебинара :

Всеки искащ може да се причисли към уебинара на Scalefocus на 8 декември от. Участието е изцяло гратис, като е нужна само регистрация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР