Всички директори на ВиК в цялата страната са поискали спешна

...
Всички директори на ВиК в цялата страната са поискали спешна
Коментари Харесай

Екоминистрът: ВиК шефове искат да подават оставка и аз си я бях приготвил

Всички шефове на ВиК в цялата страната са поискали незабавна среща с екоминистъра Емил Димитров-Ревизоро. Те даже са декларирали, че желаят да си подадат оставките след ареста на шефката на Басейнова дирекция в Пловдив Цветелина Кънева.

„ Те всички желаеха да дойдат през днешния ден в 11 часа и да си дадат оставките. ", съобщи Димитров в ефира на NOVA.

" Изпитваме неустановеност при взимане на решения и реализиране на контролни действия. Ситуацията докара до това да работим в непрестанен стрес и неустановеност ", е записано в писмо на всички шефове на териториални структури до министър Емил Димитров.

„ Аз също се бях приготвил да си я давам. Ако всички ВиК шефове си подадат оставката, аз с кой да работя? Със секретарката си ли? ", попита Ревизоро.

" Шефовете на ВиК не са нарушители. Изведнъж да ги изкарваме нарушители, не е редно. Много от тях ще дойдат на среща през днешния ден и ще желаят да подадат оставка. Аз би трябвало да ги убедя, че страна има и не би трябвало да го вършат. Ако 80 индивида в цялата страна си подадат оставките, аз с кого да работя?, акцентира още веднъж той.

Емил Димитров счита, че прокуратурата е подведена за ареста на шефката на Басейнова дирекция в Пловдив. " Пожелавам й обективен арбитър. Има някой, който е подвел прокуратурата. Информацията стигна до София и основния прокурор разбра. Истината през вчерашния ден спечелва и чакам да има развиване ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР