Всички депутати ще бъдат тествани за коронавирус, след като стана

...
Всички депутати ще бъдат тествани за коронавирус, след като стана
Коментари Харесай

Изследват депутатите за COVID-19 след положителна проба на Хасан Адемов от ДПС

Всички депутати ще бъдат тествани за ковид, откакто стана ясно, че Хасан Адемов от Движение за права и свободи е дал позитивна проба за вируса. Това разгласи нощес ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов е с ковид Това заяви на ексклузивен брифинг ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева
Караянчева отхвърли да даде повече информация за здравословното положение на Адемов.

В четвъртък ще тестват и всички хора от администрацията на Народното събрание, които са контактували с депутата от Движение за права и свободи.

След като станат ясни резултатите от тестванията, ще се реши дали ще бъде гласувана актуализацията на Бюджет 2020.

Предложените от държавното управление промени в бюджетната рамка за тази година трябваше да бъдат гласувани от бюджетната комисия през днешния ден и в четвъртък – в пленарната зала.

Кабинетът искаше това да стане в незабавен порядък, като се чака хазната тази година да бъде на алено.
Актуализация на Бюджет 2020: Най-негативният сюжет е за 3,5 милиарда лева недостиг Не се планува нарастване на налозите, увери финансовият министър
Според най-негативния сюжет на финансовия министър Владислав Горанов ще имаме недостиг от 3,5 милиарда лв.. Ако се постанова, страната е подготвена да емитира дълг до 10 милиарда лв., вместо в началото плануваните 2,2 милиарда. Най-лошият сюжет планува стопанската система да се свие с 3%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР