Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в

...
Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в
Коментари Харесай

3-те зодии, които им идва отвътре да ви побъркат с любов

Всички дами могат да ви накарат да се влюбите в тях по един или различен метод, само че астролозите разграничават 3 зодии, които са най-хубави в това и го вършат с лекост. Нека забележим кои са представителките на зодиака, които могат да побъркват любовно:

Везни

Дамите Везни са доста красиви и интелигентни персони, те са естети – любуват се и ценят всичко красиво около тях. Ако считат нещо за непривлекателно – стоят надалеч от него. Изискани и елегантни, те обичат първокласния живот. Спътникът им сигурно би трябвало да дава отговор на идеалите им за хубост и неустрашимост. Те обаче са непостоянни в любовните връзки. Обичат краткотрайните флиртове и не се задържат дълго в една връзка. Умели са в любовта, присламчват всеки, който си набележат. В мъжете на харесват прекомерната показност и неподдържания външен тип. Може да бъде дребнава и придирчива в избрани обстановки. Обича да закъснява и в множеството случаи е напълно съзнателно.

Водолей

Водолеите са много изискващи дами, имат съществени критерии за мъжа до себе си и най-важното за нея е да не я третират като обект на полово наслаждение, а да я почитат задоволително, което да й покаже, че мъжът желае да има сериозна връзка с нея. Чувствена и със мощен разсъдък, тя не обича да бърза с развиването на връзката. Не се надявайте още на първите срещи да започнете с интимностите, няма да стане. Тя желае да й докажете, че сте с нея, тъй като имате същински усеща, а не полов ентусиазъм.
Искрена е, незабавно разкрива мислите и страстите си, обича да се забавлява и е много обществена персона – всичко, което би се харесало на един мъж. 
Стреми се към непрекъснато надграждане, слага си нови цели, стартира да учи нови неща, при крах не се отчайва, а взима най-хубавите поучения. Силна и борбена жена, която сигурно прави усещане на мощния пол. Получава всичко, което желае, и в случай че вие сте това – значи ви вижда като съвършения сътрудник. Иска да се усеща като същинска жена в неговите прегръдки.

Дева

Девите са доста прочувствени, само че имат извънреден самоконтрол. Те няма да ви разрешат да вникнете дълбоко и да разкриете възприятията им. Тези мистериозност и невзискателност притеглят мъжете. Има изискани обноски и постоянно се държи уместно. 
Стреми се към рационализиране, обича да научава нови неща, любознанието й в никакъв случай не стихва. 
Изключителна сила, аналитически качества, разсъдък. Усеща какво би трябвало да се направи във всяка обстановка, с цел да се избегнат проблеми. Приятелите й постоянно се обръщат към нея за препоръки. 
Отлична държанка и майка, изчаква колкото е нужно идеалния брачен партньор, идеализира облика му, само че пък желае и да доближи и да разкрие всичките негови черти от характера. Обича да прави психическа картина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР