Всички членове на СЕМ единодушно смятат, че директорът на БНР

...
Всички членове на СЕМ единодушно смятат, че директорът на БНР
Коментари Харесай

София Владимирова: Решението на СЕМ за генералния директор на БНР е единодушно

Всички членове на Съвет за електронни медии единомислещо считат, че шефът на БНР Светослав Костов би трябвало да подаде оставка до края на идната седмица. Ако такава не постъпи, от 7 до 11 октомври Съвет за електронни медии ще прегледа решение за предварително преустановяване на мандата му. Това сподели в " Още от деня " ръководителят на Съвета за електронни медии София Владимирова.

Владимирова посочи, че сме очевидци на напрежение, което се е основало в БНР.
София Владимирова: Г-н Костов, когато беше изслушан за ген. шеф, сподели, че разчита на другарските връзки с всички в радиото. Свидетели сме на " Let it be " в БНР, по този начин и на хора, които са на оградата на радиото с надписи " Оставка ", разяснява ръководителят на Съвет за електронни медии.Спирането на БНР е невиждано, а оказа се, механически аргументи няма. Изпратен е и сигнал до прокуратурата от Съвет за електронни медии по проблема.  Съвет за електронни медии изиска оставката на шефа на БНР, той отхвърля да я подаде Съвет за електронни медии изиска оставката на шефа на БНР, той отхвърля да я подаде
Съветът за електронни медии даде период до края на идната седмица на генералния шеф на БНР Светослав Костов да подаде оставка. Ако това не се с...

Като регулаторен орган подхващаме стъпките, които ни разрешава Законът за радиото и малкия екран. КРС към този момент разгласи, че също ще наложи глоба за прекъсването на програмата, сподели тя.

София Владимирова посочи, че настояването на оставката е част от процедурата по преустановяване на мандата на Светослав Костов, а за решение са нужни 3 гласа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР