Всички членове на Хамас са обречени - над земята, под

...
Всички членове на Хамас са обречени - над земята, под
Коментари Харесай

Нетаняху: Всички членове на Хамас са обречени - над земята, под земята, в Газа и извън Газа

" Всички членове на " Хамас " са обречени - над земята, подземен, в Газа и отвън Газа ", съобщи Нетаняху. Израел води " битка за своето битие ", това съобщи израелският министър-председател Бенямин Нетаняху в телевизионна тирада, излъчена нощес, съобщи ДПА.

Хиляди терористи към този момент са били убити след клането, осъществено от ислямисткото придвижване " Хамас " на 7 октомври и това е " единствено началото ", сподели още израелският министър председател.

" Подготвяме се за сухопътна офанзива. Няма да кажа по кое време, по какъв начин и какъв брой ", сподели Нетаняху по отношение на необятно предстоящата сухопътна атака в Газа.

Военният представител Даниел Хагари съобщи, че израелските военновъздушни сили не престават да нападат цели в Газа в подготовка за сухопътна атака. Това включва удари по " подземната инфраструктура на терористите " сподели той нощес. " Всеки удар усъвършенства ситуацията ни за идващите етапи ", добави Хагари.

Междувременно борбите сред Израел и бойци в Ливан продължиха в нощес вечерта в граничната зона сред двете страни.

Израелските сили за самозащита (ЦАХАЛ) оповестиха, че техни самолети са блъснали " редица военни цели, принадлежащи на " Хизбула " в Ливан ". Ударите са били ориентирани против " терористична инфраструктура, в това число боен комплекс и наблюдателни пунктове ".

Израелските въоръжени сили оповестиха също, че нощес вечерта са прехванали " ракета земя-въздух, изстреляна от Ливан " против един от техните безпилотни летателни апарати. " В отговор самолетите на ЦАХАЛ удариха източника на изстрелването ", се споделя в известието.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР