Всички четирима най-големи оставащи претенденти са използвали различни тактики, за

...
Всички четирима най-големи оставащи претенденти са използвали различни тактики, за
Коментари Харесай

Какво представляват републиканските кандидати срещу Доналд Тръмп

Всички четирима най-големи оставащи кандидати са употребявали разнообразни тактики, с цел да се изправят против господин Тръмп.

Биотехнологичният бизнесмен и анти-уейк създател Вивек Рамасвами го имитира до момента в който на моменти се мъчи да изясни за какво се кандидатира против човек, който назова „ най-хубавият президент на 21-ви век “.

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи прояви досетливост в намирането на разнообразни способи да назова господин Тръмп извънредно незапознат и рисков нарушител.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис твърди, че той би бил по-компетентна и най-важното по-млада версия на някогашния президент, който би могъл да се кандидатира още веднъж през 2028 година

Бившият губернатор на Южна Каролина и дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли в началото вкара политиката на тортата „ за яденето и за яденето “ на опозорения някогашен министър председател на Обединеното кралство Борис Джонсън, когато стана дума за господин Тръмп, пробвайки се да остане на поста оградата и да не нервира републиканците, подкрепящи или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР