"Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП

...
"Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП
Коментари Харесай

Конгресът на ВМРО: Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП Ангел Джамбазки

"Всички почтени патриоти да поддържат за втори мандат в Екологичен потенциал най-полезния български евродепутат Ангел Джамбазки ", е апелът, с който Вътрешна македонска революционна организация излиза в декларация след VII постоянен конгрес на партията, състоял се през днешния ден в София, оповестиха от партията.

"На България ще дадем ръководство, което ще вземе най-хубавото от историята, само че ще гледа в бъдещето ", декларират още патриотите.



В декларацията, призната от конгреса на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, се показва, че "българският национализъм е конструктивен, а не нападателен. Той е рационалният български консерватизъм и вярата в националния блян. Това ще дадем на България - ръководство, което ще вземе най-хубавото от историята, само че ще гледа в бъдещето. Без да се преценява с изток или запад, и без да дели хората по партиен или различен принцип. И постоянно да работим за мощна, единна, самостоятелна и благоденстваща България - такава, каквато нашето национално Възраждане искаше. Такава, за каквато се бореха и умираха героите ни. Пътят няма да е елементарен и ще е дълъг, само че славната историята на Вътрешна македонска революционна организация също е дълга. И в никакъв случай не е била лесна, само че постоянно в отбрана на българската национална идея и идеали ".



На форума са участвали близо 600 делегати от цялата страна; публични посетители са били български интелектуалци и представители на фамилията на европейските консерватори, поканени от българския евродепутат Ангел Джамбазки, се добавя в известието.

Конгресът преизбра Красимир Каракачанов за ръководител.

В декларацията на Вътрешна македонска революционна организация се насочва апел към всички български жители, "където и да са, да поддържат нашите старания за победа на патриотизма. Ние сме уверени, че напълно скоро патриотизмът ще има още по-стабилни позиции във властта в България и слагаме началото на стратегическия път към пълноценно и патриотично ръководство на страната ", се отбелязва в текста.

В заключителния документ, признат от конгреса, се показва още, че Вътрешна македонска революционна организация слага началото на последователното създаване на мрежа от патриотични и консервативни персони, организации, партии. "Формулата на "Обединените патриоти " към този момент сподели и потвърди, че това е пътят. Сега започваме да надграждаме. Ние имаме вяра, че Европа ще е мощна, когато е Европа на Отечествата и нейната основа са християнските полезности. Европа би трябвало да стъпи на традициите си и по тази причина през днешния ден справедливо получаваме поддръжка от доста наши европейски съидейници. И дружно с тях сме силата, която ще избави и промени Европа ", написа още в декларацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР