Всички бяха потресени от т.нар. Пиленца от Монако, които в

...
Всички бяха потресени от т.нар. Пиленца от Монако, които в
Коментари Харесай

Той смени жената, но наистина! Димитър Господинов - в нова връзка, но все така принципен

Всички бяха потресени от така наречен Пиленца от Монако, които в телевизионно риалити демонстрираха псевдолукс и съмнителни полезности. Абсолютният противовес пък беше другата двойка - на риалити звездата Димитър Господинов и брачната половинка му Мая.

Е, имаме вест. Колкото и ужасно, обичайно и смиклено да изглеждаше фамилията на Димитър, то е в историята. Точно в деня на лъчение на епизода с към този момент някогашната му брачна половинка той разгласи, че е в нова връзка:

Виж още: Смехът продължава! В обществените мрежи скочиха против Пиленцата от Монако

" През последните месеци ми се случиха доста неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, наслада, страсти, триумфи и религия в бъдещето ", стартира той под сантименталната фотография. По думите му човек би трябвало да преследва щастието и любовта. 

" Срещнах човек, който ме промени и ме одобри подобен какъвто съм през днешния ден - с всички мои дефекти. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя има цялата ми обич, а аз ще направя живота й премеждие. Обичам я, това е ", написа още той.

Виж още: За всеки по нещо: Палавата Андреа от Hell's Kitchen сподели горещите си приятелки

И в случай че си мислите, че няма по какъв начин да стане по-неловко, повярвайте ни, има! От мненията под фотосите на Димитър с новата му половинка оставаме с усещането, че хората много-много не са разбрали, че това е друга жена. " Еталон за същинско семейство ", пишат в мненията, други обобщават: " Най-доброто семейство ".

Изображение: https://www.instagram.com/guspa_maximal/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР