Всички бягат от Русия - тази седмица късметлия е и

...
Всички бягат от Русия - тази седмица късметлия е и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Тийнейджъри-терористи и морски мини бягат от Русия

Всички бягат от Русия - тази седмица късметлия е и 16-годишният Ярослав Иноземцев, който съветските управляващи първо се пробваха да изкарат психологично болен, а в последна сметка - и терорист. Защото е сериозен към Путин и войната.

И съветските морски мини се късат от котвите си в Черно море - само че изплуват към този момент по украинските крайбрежия. А скоро може би и по българските?

Няма надзор на качеството на материалите в строителството у нас, призна шефката на ДНСК. По елементарна причина - ръководещите в последното десетилетие просто не са дали пари за това.

Москва се пробва да дестабилизира дребна Молдова - само че локалните управляващи не се дават и през днешния ден са арестували част от водачите на локалната русофилска мрежа.

В Салтовка, Харкивско, е мрачно - няма ток, няма вода. Но има светлина, която девойки като Маша, друго съветско дете, отнето от татко си поради това, че е нарисувала рисунка срещу войната, скоро няма да види. Четете новият Дневник на харкивчанката Анна Гин.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР