Всички бойци от предстоящата галавечер на UFC Fight Night в

...
Всички бойци от предстоящата галавечер на UFC Fight Night в
Коментари Харесай

Равно тегло за Ян Блахович и Джакаре преди UFC Fight Night в Сао Пауло

Всички бойци от идната галавечер на UFC Fight Night в Сао Пауло (Бразилия) минаха сполучливо през формалното претегляне.

Уастниците в основната борба за вечерта, Ян Блахович и Роналдо „ Джакаре “ Соуза, „ заковаха “ по 92.98 кг.на везната. Бразилецът ще дебютира в полутежка категория пред родна аудитория и ще търси по-категорично показване в новата си дивизия. Той записа три загуби в последните си п5 срещи и неуверените му резултати го отдалечиха от борба за купата. Представителят на Полша записа пет победи в последните си шест дуела и сега се намира на пето място в ранглистата на полутежката категория.
Пионерът на ММА Маурисио Руа се оказа по-тежък от съперника му Пол Крейг. Везната под него сподели 93.2 кг. а при шотландецът стрелката се спря на 93 кг. „ Шогуна “ за последно стъпи в клетката преди съвсем година, когато победи Тайсън Педро с ТКО. Това беше четвъртата му победа в последните му пет срещи, като единствен Антъни Смит не надви над бразилеца. Крейг замяня Сам Алви и влиза в борбата с три седмици предупреждение. Майсторът на събмишъните от Шотландия се състезава преди по-малко от два месеца и тогава отхвърли Винисиус Ферейра със събмишън в първия рунд.

Основната бойна карта на събитието UFC Сао Пауло се чака да стартира към 03:00 ч. българско време и ще бъде излъчена онлайн по MAX SPORT 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР