Всички билети за мача между ЦСКА и Сепси в Лигата

...
Всички билети за мача между ЦСКА и Сепси в Лигата
Коментари Харесай

„Армията“ ще се тресе: ЦСКА разпродаде билетите, а феновете искат още

Всички билети за мача сред ЦСКА и Сепси в Лигата на конференциите са разпордадени, сочи изследване на SafeNews.bg. Още в сряда вечер места за секторите „ А “ и „ В “ към този момент нямаше, като бяха останали единични бройки за ВИП ложата.

Любимият на „ алените “ Сектор „ Г “ е затворен, тъй като в европейските клубни шампионати не се позволява естрада с правостоящи. Така над 12 хиляди последователи на 31-кратния първенец на България ще дерат гърла за победа над носителя на Купата на Румъния. Сблъсъкът е довечера от 20:00 часа.

В обществените мрежи стотици разпитват за талони, като даже някои почитатели признават, че са приготвили сериозна сума за билет „ на черно “. С оглед на цялостното им привършване се отваря врата и за подобен вид пазар и облага от страна на спекуланти.

ЦСКА ще разчита на мощната поддръжка от своята вярна аудитория, като брани и доста влиятелен връх – няма изгубен европейски мач към този момент 18 години на „ Българска войска “. За последно немският Хамбургер (1:0) съкруши „ армейците “ през 2005 година.

 Снимка: БГНЕС
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР