Всички бихме се радвали да отидем на ресторант и да

...
Всички бихме се радвали да отидем на ресторант и да
Коментари Харесай

Инфлуенсър критикува популярен ресторант, че ги е „изложил“, че не й позволява да яде там безплатно

Всички бихме се радвали да отидем на ресторант и да ядем гратис – изключително един инфлуенсър, който подлага на критика известен ресторант, че ги кара да заплащат тяхната храна.

Базираният в Манчестър ресторант Lucky Ramen и Sushi споделиха екранна фотография на яростно известие от инфлуенсър, който им сподели, че заслужава да яде гратис заради кариерата си.

Те не назова името на ядосаната жена, само че беше споделила известието си в отговор, защото ги упрекна в „ разкритие на инфлуенсъри “. Ресторантът сподели „ излагането заплаща сметките “, когато тя в началото попита дали ще се радват да обезпечат безвъзмезден брънч за нея и приятеля й в подмяна на обява в обществените медии на нейната страница за малко излагане.

Ресторантът в Анкоутс, Манчестър, подлага на критика „ суперзвездата със синя отметка “ за това, че се е пробвала да получи безвъзмездна храна и се пошегува: „ Защото, знаете ли, експозицията заплаща сметките! “ В отговор на техния подигравателен отговор ядосаната жена сподели: „ Ние вървим където иск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР