Всички бихме искали ароматът на любимия ни парфюм да се

...
Всички бихме искали ароматът на любимия ни парфюм да се
Коментари Харесай

8 полезни хитринки, с които ще удължите ароматът на парфюма ви

Всички бихме желали ароматът на обичания ни парфюм да се задържи върху нас по-дълго време и да се усеща от всеки около нас. Това обаче не всеки път е допустимо, защото не всички парфюми са трайни и толкоз качествени. Това не значи, че не са хубави. Ето за какво, в случай че си имате парфюм, който толкоз обичате, само че той не трае дълго, вижте 8 трика, с които може да засилите чувството и да удължите аромата върху себе си.

Правилно съхранявайте парфюма – на мрачно и изсъхнало място. Така си спестявате изветряване на парфюма. Винаги го дръжте затворен с капачката, не го оставяйте без нея дълго време.

Ползвайте вазелин – остроумен трик за удължение аромата на парфюма е да нанесете вазелин върху местата, които смятате да напръскате. Това ще ускори аромата и ще направи парфюма по-траен.

Напръскайте облеклата си – с изключение на кожата, може да извършите няколко впръсквания и върху дрехата, с която сте облечени. Така ароматът ще се задържи даже до идващия ден, а освен няколко часа.

Не търкайте китките – знаем, че основно място, на което се пръска парфюм, са китките или най-малко едната, а след това нормално разтърквате с другата. Това обаче напълно не е нужно. Така намалявате живота на аромата на парфюма. Напръскайте още лактите, врата, свивката на коленете, зад ушите. Така парфюмът ви ще се усеща по-дълго време.

Не пръскайте безсистемно – има хора, които разпилян парфюм пред себе си и след това застават там, където са пръснали. От това няма никакъв смисъл. Единствено хабите продукта. Напръскайте себе си, с цел да ухаете прелестно вие.

Носете си малко парфюмче – може да си купите диспенсър, в който да сипете от парфюма си или напряко да имате дребна разфасовка парфюм, който се побира в дамската ви чанта. Така ще можете да освежите аромата на всички места, където отидете и ще ухаете прелестно от самото начало.

Пръскайте се с парфюм, не с тоалетна вода – сред двете има разлика. Ароматните масла в тоалетната вода са по-малко и изветряват по-бързо. Ето за какво, с цел да ухаете добре по-дълго време, си купувайте парфюмни опаковки. Не, че ароматите на другата не са хубави, просто траят по-малко време. Заложете на качеството и изберете парфюма пред останали разновидности на аромата, който харесвате. Така постоянно ще ухаете ужасно и ще събирате погледите.

Парфюмирайте косата – тя също би трябвало да мирише добре. Може да напръскайте гребена или четката си за разресване, след това да срешете косата. Така и тя ще ухае прелестно, а ароматът върху нея ще се задържи по-дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР