Всички български граждани са притеснени от повишението на цените на

...
Всички български граждани са притеснени от повишението на цените на
Коментари Харесай

Сачева: Българите са притеснени от повишението на цените

Всички български жители са обезпокоени от покачването на цените на тока, на енергоносителите, на горивата, на стоките и услугите. Това не можахме да го заложим като дневен ред в Народното събрание, ръководещите избират да преглеждаме законопроекти, които не са в дневния ред на хората и са с фиктивен вносител - служебното държавно управление. Това съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от.

По думите ѝ предложенията на са подценявани, няма съответни оферти за общините, а се дават закани да се ревизират тези, които не съумяват да си заплащат сметките за електричество.

Тя дефинира като извънредно цинично да бъдат сплашвани с санкции кметовете, които не се подчиняват.

Сачева изрази терзание, че едвам в последните дни Асен Василев е заговорил за обезщетения поради високите сметки за ток, само че е обезпокоена по какъв начин ще се случи това, защото гръмките обещания за размера на пенсиите са се провалили.

Като % от Брутният вътрешен продукт обществените заплащания понижават. За предходната година беше 15,2%, в този момент се предлага да е 14,2%, сподели тя.

Според Сачева всичко, което в този момент се предлага като антикризисни ограничения, е наследено като оферти от, не престават се техните политики. Изтъкна, че Бюджет 2022 се основава на неверни прогнози, а нарастването на приходите на пенсионерите ще бъде изядено от инфлацията.

Каза, че финансовият министър е излъгал, че е изпратен нов проект за възобновяване и резистентност, а Европейска комисия работи със остарелия - на служебния вицепремиер Атанас Пеканов, защото План "Петков " няма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР