Всички български граждани ги очаква много интересен пленарен ден, свързан

...
Всички български граждани ги очаква много интересен пленарен ден, свързан
Коментари Харесай

Реакциите: Зрелищен разпад, Трифонов хвърли играчките

Всички български жители ги чака доста забавен пленарен ден, обвързван с думите и дейностите на останалите политически сили. Такъв може би няма да се е случвал историята на Народното събрание, предвижда депутатът от " ИТН " Филип Станев за съвещанието на Народното събрание в сряда. Тогава бе планувано да бъде гласуван проектокабинетът на Има Такъв Народ, само че Слави Трифонов заяви във вторник, че това предложение изобщо, откакто, а преди този момент и оповестиха, че ще гласоподават срещу проектокабинета на първата политическа мощ.

Малко по-късно кандидат-премиерът Пламен Николов се отдръпна,.

Христо Иванов: Да забележим какво са подготвили сценаристите на следващия ден

" Не мога да се отърва от чувството, че проектът беше различен – да докараме нещата до тези избори ", съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по отношение на новата обстановка.

" Не мога да ви кажа какво ще се случи на следващия ден (11 август) в пленарна зала. Намираме се в едно поле, което Конституцията не е планувала – политическа мощ, явила се на избори, само че няма потенциала на ръководи, сблъсква се с действителността, че не можеш да изобретиш демокрацията и парламентаризма. Това е зрелищен разпад . Тези хора бъркат това, че са антисистемни с това, че са въобще срещу институциите и естествената политическа логичност на парламентаризма. Чакаме да забележим какво са подготвили сценаристите на следващия ден, само че време е да кажем " Баста! " , сподели Христо Иванов пред бТВ във връзка изказването на Трифонов, че отдръпва проектокабинета на Пламен Николов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР