Всички българи ще си платим тези три години с огромни

...
Всички българи ще си платим тези три години с огромни
Коментари Харесай

НА ЖИВО – Бойко Борисов: Всички българи ще си платим тези три години

Всички българи ще си платим тези три години с големи заеми. Заради 3 година опит, който вие вършиме.Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Мисля че доста хора, които видяха по какъв начин са се възползвали

от властта сътрудниците, не всички, огромна част от тях обаче, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии, виждам какво вършат ГЕРБ. Днес в Закона на защитата се реализират неща, уповавам се да го поддържат всички. Трябва да се навакса в енергетиката, с цел да се изпълнят обещанията, които дадохме на миньорите, във връзка с армията, във финансите се надявам Спецов и тези, които се занимават с приходите да дадат всичко от себе си да наваксат изоставането “, съобщи Борисов.

В щаба за изборите всички ще приветстваме решението

Гвоздейков да го оглави, с цел да се проведат почтени избори. Кой правил чадър? От опита си на основен секретар ще кажа, че обменът идва при основния секретар и се предава на службите и на прокуратурата, отговорих ли ви на въпроса за чадъра. Този сигнал не отива при портиера “, сподели Борисов.

Бойко Борисов съобщи, че не познава Паскал

и добави: „ Паскал се криеше в чужбина, до момента в който сме били ние. По време на нашето ръководство контрабандата на цигари от 34% беше свалена под 1%. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР