Всички актьори застанаха зад Юлиан Вергов в скандала с Диана

...
Всички актьори застанаха зад Юлиан Вергов в скандала с Диана
Коментари Харесай

Неудачниците се подкрепят! Съдът оправда Вергов, но Елен Колева знае повече за „побоя“ над Диана Димитрова

Всички артисти застанаха зад Юлиан Вергов в абсурда с Диана Димитрова, като се изключи Елен Колева. Само тя отбрани колежката си, защото е същата неудачница като нея.

Бившата на Калин Терзийски написа „ трогателен “ пост във Facebook в отбрана на колежката си. Тя атакува останалите си сътрудници, тъй като са на страната на Вергов, наричайки ги „ гилдия-мафия “.

Нормално е Колева да бъде настроена против гилдията. От години тя не е търсена актриса, всички са я не запомнили и само по изявленията й в мрежата хората се сещат за нея.

Диана Димитрова е по-млада нейна версия. И тя си ляга с по-възрастни мъже за пари или популярност, защото Юлиан е с към 20 години по-голям от нея.

Колева пък няколко години си лягаше със Сашо Майонезата, който може да й бъде татко. Трябваше обаче да прави секс с него, с цел да води разточителен метод на живот, че единствено с актьорство е мъчно.

Елен Колева написа, че сигурно е имало физическо принуждение на Вергов над Димитрова. Чудно е по какъв начин съдът не откри нито едно доказателство, а Калевска (както се написа във Фейсбук) отсича изрично, че Диана е била бита.

Припомняме, че неотдавна друга актриса – Луиза Григорова, избухна в отбрана на Вергов и даже упрекна Диана в лъжливи фотоси, тъй като съгласно нея те са плод на доста грим.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диана Димитрова Юлиан Вергов Елен Колева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР