Всички – независимо дали са партньори или необвързани често жадуват

...
Всички – независимо дали са партньори или необвързани често жадуват
Коментари Харесай

Зодиите, които имат нужда от ИНТИМНОСТ в живота си

Всички – без значение дали са сътрудници или необвързани постоянно жадуват за това интимно допиране, желанието някой да ни прегръща нежно, нежно да ни допира, да ни желае физически и да задоволи половите ни стремежи. Има някои хора, които се усещат сигурни и комфортно, когато става въпрос за фамилиарност, и нормално са топли и любящи.

Ето 4 зодиакални знака, които са склонни да бъдат подвластни на страстите си и жадуват за фамилиарност.
Хората, родени на тези дати, ще имат огромен шанс в края на януари
Това, което ни се случва, е в тясна връзка с придвижването на планетите. Хората, родени на тези дати ще усетят най-силно въздействието на небе...
Прочети повече
Телец

Те няма да бързат с връзките си. Но след решат, че вие сте техния човек, ще дадат всичко за вас. От друга страна, Телците чакат същото от колегата си -  да бъде открит и правилен във връзката. Романтика, чувствено допиране и фамилиарност са нещата, за които жадуват, а когато ги нямат, постоянно са нащрек. Тази зодия живее за физическа връзка и няма ограничаване за количеството гушкане и целувки, които желаят.

Рак

Ракът е тежък за страстите. Те жадуват за прочувствена непосредственост и са подготвени на всичко, с цел да я изградят с колегата си.  Ракът би трябвало да може изцяло да изрази и възприятията си, с цел да се усеща сигурен, обичан и обвързван с колегата си. Те жадуват за полово прекарване, което е прочувствено и нежно.
Зодиите, които ще решат всичките си проблеми в края на зимата
За 3 зодии краят на зимата ще се окаже извънредно значим интервал, тъй като те най-сетне ще съумеят да разрешат проблемите си от последните...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионите може да имат репутацията на жадуващи за физическа връзка, само че те са буйни любовници, които желаят прочувствена фамилиарност. Скорпионите са много придирчиви към това с кого считат да имат тази връзка. Дори и да се усещат привлечени от някого, те няма да работят бързо, в случай че не опознаят индивида и не му се доверят. И откакто точният човек се появи, Скорпионът се нуждае от преданост, любов и доста внимание в и отвън спалнята, с цел да бъде изцяло удовлетворен.

Везни

Везните обичат концепцията за връзка, тъй че търсят евентуални сътрудници от ранна възраст. Те обичат да построяват интимни връзки с някого, с който към този момент се познават, а не с чужд. Те са изразителни любовници и харесват еротични прекарвания. Чрез интимните си връзки те откриват разнообразни страни на себе си и развиват по-голяма убеденост в това кои са.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР