Всичката информация, което споделихме с вас в неделя се потвърди

...
Всичката информация, което споделихме с вас в неделя се потвърди
Коментари Харесай

Ето го новото BMW X3

Всичката информация, което споделихме с вас в неделя се удостовери и това в действителност е новото BMW X3 с кодово обозначение G01. Визуално то наследява новата дизайнерска линия при SUV-ата на Баварците стартирала от X1 и външно няма общо с предходното потомство в съвсем всички насоки - фаровете и споповете, бъбрековидната решетка, която е доста по-голяма и цялостната линия на автомобила са разнообразни.



Платформата, върху която е построено X3 също е напълно нов и употребява микс от алуминии и високоякостна стомана, като тежестта на автомобила е намаляло приблизително с 55 кг, които варират съгласно елемента и екстрите.



Автомобилът бе показан във версията M40i с 360 конски сили и 500 нютонметра, която го трансформира в най-мощната до в този момент с ускоряване от 0 до 100 за единствено 4.8 секунди. Това е доста по-добре от съперниците, които са със сходна мощ - SQ5 с 5.4 секунди и GLC43 с 4.9 секунди. Двигателната гама ще бъде допълнена от двулитрови четирицилиндрови и трилитрови шестцилиндрови мотори.



Вътрешността на X3 употребява техниката на 7-ма и 5-та серия, която включва опциите за жестови и гласов надзор, както и адаптивния круиз надзор с всички новости към следене на пътната настилка, знаците и другите очастници в придвижването. Умният ключ, с който се ръководят редица функционалности също идва от новите седани.



От предходните две генерации са продадени общо 1.5 милиона автомобила, което значи, че упованията за този модел са огромни, само че по типа можем да чакаме, че германците няма да ни оставят недоволни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР