Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се преди години, тръгвайки

...
Всевишният ме спаси от катастрофа. Случи се преди години, тръгвайки
Коментари Харесай

Кристина Димитрова живее втори живот

" Всевишният ме избави от злополука. Случи се преди години, тръгвайки си от морето сама с колата в най-голямата горещина, се случи да заспя. Бях хапнала повечко и по пътя от мощното слънце и умората съм се унесла. Карах в двулентов път и в един миг някакъв звук ме стресна, оказа се, че за благополучие самият ми волан се е завъртял вдясно и колата е излязла настрана от пътя - на грапавото. Срещу мен идваха ужасно доста коли и в случай че кормилото се беше извъртял вляво, нямаше да се събудя на гладкия път - щях да се ударя челно и нямаше да ме има в този момент. Вече съм извънредно деликатна и бих предложила на всеки, който потегля на път, и даже леко да му се приспи, по-добре да спре, да си отпочине или да поспи 15 минути и след това да продължи ".

Думите са на секссимвола на българската сцена Кристина Димитрова. Красивата изпълнителка единствено след дни става на 61 години, написа hotarena.net.

Кошмарът, който е претърпяла, и до ден сегашен ѝ държи влага. " Случва ми се да се събуждам нощем и това не може да ми се изтрие от паметта, може би с право, с цел да не го не помни. След тази преживелица благодарих на Господ, който ме избави, тъй като може би щях да застраша и различен живот и щеше да бъде в действителност ужасно. Добър водач съм и в никакъв случай не съм очаквала, че може да ми се случи такова нещо ", споделя певицата.

Изпълнителката, която има два брака и двама огромни синове зад тила си, има и различен случай, поради който е мислила да прави курбан за здраве.

" Случи се на 2 февруари и желаех да върша курбан, защото тогава се изтърколих по стълбите в дома си и си счупих китката. Трябваше да отида на юбилейното празненство на положителния ми другар Иван Гарелов. Не почувствах болежка, само че отидох в " Пирогов ". Там лекарите установяваха, че ръката не е навехната, а счупена. Не ми позволиха да пея с гипса. Въпреки това го направих ", смее се изпълнителката.

Кристина Димитрова е измежду певиците, които впечатляват феновете си освен с глас, само че и с атрактивна визия. Още при започване на 80-те години тя се трансформира в секссимвол, а през днешния ден продължава да е все по този начин привлекателна. Хиляди мъже са влюбени до лудост в нея, като най-романтичното нещо, което е правил мъж на неин рожден ден, е да ѝ подари цялостен остров. " Любим човек ме сюрпризира с екскурзия във Франция с акцент на обиколките в Нормандия. Турът включваше и посещаване на Мон Сен Мишелн, феодалната цитадела край устието на река Куенон, събрала в себе си абатство, манастир, жилищни квартали и катедрала. Подобни изненади не се не помнят в никакъв случай и оставят след себе си единствено светли усеща ", спомня си Кристина. Иначе и различен път са ѝ правили изненади на сърцето. " Най-лудото е още, когато бях ученичка и едно момче, което доста искаше да бъде с мен, ми сподели, че ще направи всичко, с цел да потвърди, че доста ме обича. Тогава бяхме на ваучър и аз не му повярвах, по тази причина на смешка му споделих да скочи от балкона. Не имах вяра, че ще го направи, а той в действителност скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете вършат всичко, когато в действителност обичат ", смее се изпълнителката на " Детски спомен ".

Според нея връзката е хубаво да е отворена, като тя не изневерява, държи на привличането, разбирателството и общите ползи. Тя към този момент е решила, че няма да опитва с нови лица в персоналния си живот и от години дели постелка с приятеля си Васил, който е с 14 години по-млад от нея. " Никого не съм вързала принудително да стои с мен ", безапелационна е тя. И още при започване на връзката им е декларирала, че не желае повече деца. " Оставила съм го самичък да взема решение живота си. Ако изиска дете, да си откри друга жена, аз няма да го спра в никакъв случай. "

Певицата в никакъв случай не се е интересувала от финансовото положение на мъжа до нея и продължава да бъде ухажвана от милионери и млади момчета. " Винаги съм държала до мен индивидът да е финансово обезпечен, тъй като това значи, че е интелигентен, трудолюбив и напредничав, че не е простак или хаймана. Така съм възпитавала и синовете си ", твърди звездата.

И тази година, както и предходната, хубавицата ще отпразнува рождения си ден с най-любимите хора. Тя не крие, че си е правила промяна на бюста и не е срещу естетичните процедури, в случай че дамите или мъжете се усещат добре с това. " Много рядко спортувам, обичам да плавам и хапвам доста, при мен е най-много ген и не съм си правила нищо друго. Корекцията на моя бюст не е с гел, нито със силикон, а с физиологичен разтвор, което е извънредно безвредно, и не съм имала проблеми до този миг. Ходя един път месечно на масаж на разположение, доста обичам и масаж на тялото ", споделяла е певицата.

Обичаната певица е приключила Консерваторията в класа на маестро Стефан Анастасов, на който признава, че е доста признателна. Името на Кристина се свързва неизбежно с Орлин Горанов, с който изпяха незабравими песни. По време на пандемията бе единственият миг за Димитрова, когато се спря от креативна активност.

" Липсваше ми сцената. Изключително дейна съм и обществена, всеки ден се срещам с разнообразни хора, доста поддържам връзка, без значение дали по работа или с персонални другари. Карантината бе за мен същински призрачен сън. Справих се с изолацията с положително въодушевление, оптимизъм и доста разходки из природата. Живея в полите на Витоша и си намирах направления, които не влизат в неразрешените. Така че оцелях с помощта на природата и на творчеството - по това време се роди и песента ми " Приятелю ", изясни тя.

Ако има нещо, за което съжалява огромната ни певица, то това е, че не е обръщала задоволително внимание на синовете си. " Това бе огромен минус поради специалността ми. Децата ми са отгледани от бабите и в този момент съзнавам какъв брой доста моменти съм пропуснала с тях. Ако би трябвало да върна машината на времето, бих коригирала този миг. Е, в този момент пък ще виждам внуци ", смее се Димитрова.

това на смешка му споделих да скочи от балкона. Не имах вяра, че ще го направи, а той в действителност скочи от втория етаж и си счупи ръката. Мъжете вършат всичко, когато в действителност обичат ", смее се изпълнителката на " Детски спомен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР