Всеобщото очакване е, че предстоящата серия iPhone 15 ще е

...
Всеобщото очакване е, че предстоящата серия iPhone 15 ще е
Коментари Харесай

iPhone 15 може да е с цветни USB-C кабели за зареждане

Всеобщото очакване е, че идната серия iPhone 15 ще е първата, която ще идва с USB-C кабел за зареждане, откакто Европейски Съюз одобри закон за наложително прекосяване към този стандарт.
 Apple iPhone 15 и за какво да изчакаме излизането на iPhone 16
Защо да не си купим iPhone 15

Може би е добра концепция да изчакаме

Много допустимо е това да не е единствената смяна, засягаща кабелите, в случай че съдим по неотдавна появили се в X (Twitter) фотоси.

Популярният в тех средите профиул показа изображения на цветни кабели за зареждане, за които се твърди, че са точно предопределени за iPhone 15.
 Снимка 631083

Majin обаче съобщи, че фотосите са открити онлайн и не може да се наблюдава източникът, тъй че легитимността им е съмнителна.

След това обаче колекционерът на прототипи на Apple също показа сходни изображения на USB-C кабели, само че единствено в черен цвят този път.

Това, което тези постове ни оповестяват, е, че Apple може би е подготвила разнообразни цветови вариации на кабелите, които подхождат на цветовете, в които ще се оферират моделите от серията iPhone 15.
 Снимка 631084

Има общо пет цветови разновидността: лилав, бебешко-син, розов и жълт, които се доставят с лъскава бяла пластмасова обвивка в края и черен USB-C кабел със съответстваща черна обвивка.

По-важното обаче е, че наподобява USB-C кабелите от серията iPhone 15 са плетени, което би трябвало да ги направи доста по-издръжливи от предходните.
 iPhone 15 Pro и защо ще служи новият бутон в смарт телефона
За какво ще служи новият бутон в iPhone 15 Pro

Интересна смяна от Apple

Надяваме се, че това бележи края на скандално нежните кабели за зареждане на Apple, които изтезаваха притежателите на iPhone от години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР