Вселенски закони, които трябва да спазваме Ако следвате тези правила,

...
Вселенски закони, които трябва да спазваме Ако следвате тези правила,
Коментари Харесай

Вселенски закони, които оказват влияние върху живота ни

Вселенски закони, които би трябвало да съблюдаваме

Ако следвате тези правила, животът ви ще се промени към по-добро.

Може да не вярвате, само че всички живи същества, които съществуват на нашата планета, са подчинени на законите на Вселената. И вие не вършиме изключение. Няма значение дали знаете за тях или не, само че те не престават да работят през целия ви живот.

Тези космополитен закони не са измислени от учени или откриватели, те са сътворени от човешкия опит и наблюдаване и постоянно работят.

Номер 1 – Закон за избора
На всеки се дава избор. Целият ни живот е верига от избори и последици. Само ние избираме по какъв начин да действаме в дадена обстановка. Всяко решение има последици.

Номер 2 – Закон за празнотата
Новото се появява единствено там, където няма нищо, където към този момент е празно. Така че, когато се чувствате опустошени и изтощени, не се отхвърляйте. Очаква ви нещо ново и по-добро.

Номер 3 – Закон за материализиране на мислите
Всичко към нас се състои от атоми, които излъчват сила. Въпреки че дълго време човечеството вярваше, че мислите не са материални, само че това надалеч не е по този начин. Мисленето ни основава специфични невронни връзки в мозъка, които също взаимодействат между тях и освобождават сила. Затова контролирайте мислите си, тъй като те могат да станат действителност.

Номер 4 – Закон за своевременността
Законите на Вселената споделят, че всички проблеми би трябвало да бъдат решени, когато зародят. Не отлагайте нещата за на следващия ден. В същото време не е нужно да се притеснявате за неща, които към момента не са се случили. Те може въобще да не се случат.

Номер 5 – Закон за опциите и потребностите
Понякога наподобява, че фантазиите ни са нещо нереално. Ние, обаче, имаме най-много тези стремежи и желания, които в действителност можем да осъществяваме. Всичко, което би трябвало да извършите, е да започнете да действате.

Номер 6 – Закон за отплатата
Ще бъдете възнаградени за всяко деяние в живота си. Колкото повече старания би трябвало да положите, толкоз по-сладък ще бъде резултатът. Не е нужно да чакате шанса, просто започнете да действате.

Вижте още: Проблеми с черния дроб – 11 сигнала, които тялото ви изпраща

Номер 7 – Закон за хармонията
Цялата ни галактика живее по закона на хармонията и в случай че някъде нещо е нарушено, силата се стреми да възвърне салдото. Това се отнася и за нашия живот. Мислете положително и не желайте неприятно на другите, разберете от какво в действителност имате потребност, с цел да бъдете щастливи – единствено тогава ще постигнете естетика.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР