Вселената винаги ни дава знаци. Трябва просто да се научим

...
Вселената винаги ни дава знаци. Трябва просто да се научим
Коментари Харесай

Волята на провидението: 5 странни предчувствия, които не трябва да игнорирате

Вселената постоянно ни дава знаци. Трябва просто да се научим да ги разпознаваме, употребявайки своята вътрешен глас, усеща и инстинкти. Как? Да се вслушваме в себе си, без да пренебрегваме предчувствията си.

Всяко предусещане не поражда просто по този начин. То е изцяло обосновано и има своите източници на енергетично равнище. Да забележиш това не е комплицирано. А да го интерпретираш вярно – към този момент е по-трудно.

Развита вътрешен глас

1. Чувство на заплаха

То може да възникне в разнообразни обстановки и постоянно ненадейно: преди работа в елементарния забързан ден, преди среща с нов човек, преди разходка с другар или отиване в магазин.
Към това би трябвало да се отнасяме съществено. Защото това възприятие алармира за заплаха, която към този момент на умишлено равнище не е видяна.

Несъзнателните и подсъзнателни процеси са недостъпни за нашия разсъдък. Те са по-дълбоки и наситени от съзнателните. Благодарение на тях мозъкът получава голямо количество информация, включително за вероятните опасности от нашите дейности. В името на сигурността той неотложно алармира за тях, предизвиквайки възприятие на паника.
Какво би трябвало да се направи? Да се замислим в какво може да се състои заплахата и да се постараем или да я унищожаваме, или да отменим идно мероприятие.

2. Радост от опциите

Колко постоянно си живял съгласно това, което другите са очаквали от теб? Оправдавайки упованията на родственици, близки, другари? Обръщал ли си внимание на своите усеща, когато си се съгласявал с тях?

Ако, правейки това, което са те съветвали, си преживявал позитивни страсти, значи тези препоръки са били положителни. А в случай че не, значи ти просто си се намирал под въздействие.

Въодушевлението и насладата от опцията да реализираш замисленото алармират за това, че се намираш на верен път. Вслушай се в себе си и дефинира какво фактически те влече. Ако чувстваш напредък на духа, четейки за достиженията на другите и сравнявайки се с тях, е допустимо да постигнеш не по-малко в тази сфера. Помисли какво ти пречи да се занимаваш с мечтаното, поработи над превъзмогването на рестриктивните мерки.


3. Влечение към някого

Всички хора са свързани между тях на енергетично равнище. Когато изпитваш увлечение към някого, за това има аргументи.

Възможно е да поискаш да окажеш помощ на едвам прочут човек. Това значи, че той дейсвително се нуждае от твоята помощ. Можеш самоуверено да я предложиш. След известно време тъкмо по същия метод Вселената ще изпрати и на теб асистент отникъде, когато тъкмо ще ти бъде мощно нужен.

Твоето внимание може да бъде привлечено от езика на жестовете или други енергетически знаци.

Може да почувстваш, че другият човек може да въплъщава твоите фантазии. За начало можеш да му разкажеш за своите инициативи и желания.

Възможно е да те притегля индивидът, който би трябвало да стане за теб източник на потребна информация. Във всеки случай недей да игнорираш влечението и не се стеснявай да започнеш диалог с чужд, към който изпитваш увлечение.


4. Необяснимо безпокойствие

Нямаш температура, не кашляш, не си настинал, не изпитваш тежест в гърдите, само че все пак изпитваш някакво безпокойствие. То може да бъде болежка на несъмнено място, непривично чувство или просто дразнещо възприятие за дизбаланс.

Тези неприятни чувства най-често са провокирани от психически аргументи. Те могат да се разшифроват, в случай че обърнете внимание в коя част от тялото и в коя точка от пространството се появяват най-често.

Ако чувстваш неразположеност, неочаквана болежка или даже гадене, когато се намираш до някой човек, това значи, че той ти желае злото. И противоположното, ти започваш да изпиваш толкоз отрицателни усеща към него, че той стартира да те блокира.

Portrait of a young sad woman with headache, fatigue or cold. Depression, stress, illness concept.

5. Чувство за личната справедливост

Не бъркай егоизма с възприятието за лично предимство. Ние можем да усещаме, че нещо или някой ни подхожда идеално. Обективните данни в това време могат да свидетелстват за противоположното, да ни водят в подвеждане, а ние да уверяваме всички в своята справедливост, защото това ни подсказват възприятията, положителната вътрешен глас.

Тези усеща произлизат от сърцето, указват ни вярното решение по-рано, в сравнение с мозъкът получава и обработва информацията. Вслушвайте се в тях и ще можете в точния момент да се доверявате на своята вътрешен глас и да я употребявате като благонадежден справочник.

LONDON, UK – MARCH 1TH 2014.A protester wearing a Guy Fawkes mask holds a placard „ Tax Scientology “

Развитието на интуицията – това е труд, който деликатният към себе си човек би трябвало да постави, реагирайки на всяка подадена подсказка от подсъзнанието. Колкото повече се занимава с това, толкоз по-уверен в себе си ще стане, защото ще развие в себе си доверие в своя вътрешен влъхва.

Так Просто

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР