Вселената ще ви каже дали желанието ви ще се сбъдне Изберете

...
Вселената ще ви каже дали желанието ви ще се сбъдне
Изберете
Коментари Харесай

Вселената ще ви каже дали желанието ви ще се сбъдне

Вселената ще ви каже дали желанието ви ще се сбъдне

Изберете картата, която ви притегля най-вече. Доверете се на вътрешния си глас.

1. Можете да го постигнете, просто бъдете търпеливи

Тази карта демонстрира, че скоро ще се случат чудесни неща. Вероятно имате доста въпроси: какво да вършиме, какво решение да би трябвало да вземете, къде да отидете?

И въпреки че от време на време губите самоконтрол (и даже религия и търпение), значимо е да разберете, че един ден, доста скоро, всичко ще придобие смисъл. Че всичко, което би трябвало да се случи, ще се случи в точното време и по избрана причина.

Всяка обстановка, която преживявате, има своята цел. Поради тази причина останете търпеливи, изпълнете се с оптимизъм. Бог ще види дейностите ви и ще ви възнагради, когато имате най-вече потребност от това.

2. Това, което търсите скоро ще се появи

Тази карта ви припомня, че всяка обстановка в живота ви има някакво предопределение. Основното нещо е да останете мощни, да вярвате, че Бог постоянно е с вас. Преживявате компликации, само че това не значи, че не вървите към по-добро.

Така че през днешния ден, с огромна обич и религия, помогнете на себе си да просперирате със силата на вашата обич. Прекрасни неща ще се случат доста скоро.

3. Вашите фантазии ще станат действителност

Добре е да имате хубав разум, който обича да мечтае, да си показва. Но още по-прекрасно е да превърнете фантазиите си в действителност. Защото една фантазия без деяние е единствено заблуда.

Време е да анализирате опциите си и да започнете да вършиме стъпки, с цел да извършите желанията си. Ако имате опция да мечтаете за това, сигурно можете да го постигнете. Ако извършите всичко допустимо, животът ще ви даде в подмяна 10 пъти повече.

4. Вселената удостоверява всевъзможни стремежи

Когато мечтаете, Вселената по необикновен и непонятен метод ви доближава до фантазията ви. Бъдете общителни и вярвайте в положителното.

Изграждате сами фантазиите си и личната си орис. Посветете се на вашите най-големи стремежи и ще видите по какъв начин с всеки ден животът застава на ваша страна. Бог ви води по пътя, който ви доближава към вашата цел.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР