Всеки зодиакален знак си има типични, уникални черти, които го

...
Всеки зодиакален знак си има типични, уникални черти, които го
Коментари Харесай

Четат мисли: Тези три зодии имат свръхестествена интуиция

Всеки зодиакален знак си има типични, неповторими черти, които го отличават от останалите. Част от зодиите са надарени със свръхестествени благоприятни условия, които не могат да бъдат открити у нито един различен знак. И през днешния ден ще ви разкрием кои са те, а вие, в случай че познавате най-малко един човек от тази зодия, сами ще се убедите, че в тези хора в действителност има нещо особено, което постоянно ви е озадачавало, написа skafeto.com

Един от зодиакалните знаци, талантлив със свърхестествени благоприятни условия, е Телецът. За него можем напълно умерено да твърдим, че има трето око, с което вижда доста повече в сравнение с с останалите две, взети дружно. Телците имат доста мощно развито възприятие към цифри и пари. Изобщо, всяко едно нещо, което има в себе с цифра, е силата на един Телец.

Девите също имат доста мощно развита вътрешен глас, която не може да бъде съпоставена със шестото възприятие на нито една друга зодия. Те съумяват да проследят и да проучват всяко едно нещо, което им се случва, както и всяко едно нещо, което претърпяват на подсъзнателно равнище. След това си вършат доста съществени изводи и заключения, които в никакъв случай не подценяват и вземат поради при всяко едно свое решение.

И третата зодия, която попада в тази ранглиста, е Скорпионът. Той също има доста добре развито интуитивно чувство, на което постоянно разчита и в никакъв случай не подценява. Интересното е, че рядко можем да чуем за Скорпион, който е послушал вътрешния си глас и по-късно е останал отчаян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР