Всеки зодиакален знак има, както силни, така и слаби страни.

...
Всеки зодиакален знак има, както силни, така и слаби страни.
Коментари Харесай

4-те зодии, които са МАМИНИ синчета

Всеки зодиакален знак има, както мощни, по този начин и слаби страни. Ако обаче приказваме за мъжката част от популацията, тогава някои от знаците на Зодиака се отличават с по-голям брой недостатъци, спрямо други. Честно казано, това е доста тъжно, тъй като желаеме да забележим стомана и опора у мъжа, а на тези красиви мъже ще им се наложи да бъдат „ костелив орех “.
Има дами майки, които търсят и намират „ мамини синчета “, вместо мощно мъжко рамо. Те харесват точно такива видове, вместо да се скрият от житейските неприятности. Тези мъже могат да бъдат положителни другари, прелестни събеседници, даже темпераментни любовници.
Астролозите показват 4 зодии мъже, които постоянно не могат да се оправят с упованията на дамите. Не забравяйте, че всичко е самостоятелно и не трябва да разчитате на хороскопа във всичко. В света има доста повече аргументи, които въздействат, върху естеството и характерностите у всеки човек.
Телец
Основният проблем, с който ще се сблъскате, когато се занимавате с Телец, е тяхната некадърност да се отхвърлят от себе си. Много постоянно, даже най-разумните представители на този знак, не могат да устоят на изкушенията под формата на обичаната си храна, облекла, екипировка. И даже в случай че финансовото състояние е прекомерно нестабилно и несигурно, това няма да попречи на множеството мъже Телец. Те с чиста съвест ще отидат в обичания си италиански ресторант за вечеря или ще си купят чисто нов костюм, който се появява на витрината на магазин за маркови дрехи. Такъв мъж е безспорен консуматор. Той ще ви бъде доста признателен, че сте подготвени да се отречете от нещо, виждайки действителната финансова обстановка. Тяхната логичност е следната: щом спестявате, това значи, че има жизненоважни запаси, които могат да се разрешат с нещо изтънчено и скъпо.
Най-лошото е, че съвсем всички мъже Телец са алчни. Те в никакъв случай няма да признаят това, само че има неща като теореми, които не се нуждаят от причини. Просто понякога ще започнете да забелязвате, че преди празниците, за които е всекидневно да давате нещо, вашият обичан Телец ще изчезне някъде, без диря. Ако сте получили подарък, няма да се разминете с елементарна признателност. Телецът дълго ще ви припомня, какво е направил, поради вас.
4-те зодии, които нямат доверие на никого
Риби
Мъжът Риба е едно от най-големите разочарования, което може да се случи на безусловно всяка жена. Брутален на външен тип, само че безусловно не е приспособен по вземането на значими решения. Когато, въпреки всичко се постанова да вземете значими решения, даже няма да мисли. Такива сътрудници не са изключително издръжливи. За някои представители на тази зодия, даже се споделя, че не са „ нито риба, нито месо “. Може би измежду Рибите най-много, можете да намерите слаби мъже.
Родени при започване на пролетта, Рибите са доста изстрадали. Имунитетът им постоянно е леко отслабен на фона на други мъже, а е най-лошото от всичко е, че на тях им се харесва. Защо не? Свикнали са с това, че от ранна детска възраст, любяща майка тичала след тях, избърсвайки хремавия нос, а в този момент дамите го вършат, поради тяхната хубост! Слабите мъже Риби се възползват от това, от време на време съзнателно се преструват, че са доста заболели. Въпреки че, като цяло, техният предел на болежка е доста по-висок от на всички останали.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР