Всеки знак на зодиака, в една или друга степен, се

...
Всеки знак на зодиака, в една или друга степен, се
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-страстните двойки по зодия

Всеки знак на зодиака, в една или друга степен, се характеризира със полова сила и равноправност. Но когато два пламенни знака на зодиака се срещнат в леглото, се случва същински възторг. Астролозите назоваха кои са най-страстните зодиакални двойки и показаха повода за това.

1.       Овен и Скорпион

Овните са енергични и дейни както в всекидневието, по този начин и в секса. Те са привикнали да търсят сътрудник и не стопират дотук, когато спътникът или спътничката към този момент е в леглото им. Идеалният сътрудник за тях е също толкоз борбеният и упорит Скорпион. Двойката е изцяло безкомпромисна в това отношение.

2.       Телец и Везни

При двойката от тези зодии няма такава огнена сила като при Овен и Скорпион. Сексуалното напрежение сред тях е по-светско, само че затова не по-малко интензивно. Връзката на Телец с Везни е ориентирана към дълга вероятност, те се отварят все по-сексуално всеки ден, пробват нови неща, опитват, което не им разрешава да изгубят интерес и предпочитание един към различен.

3.       Близнаци и Лъв

Идеалният сътрудник в леглото за прочувствените Близнаци е буйният Лъв. Първият постоянно ще изненада втория с готовността си за нещо ново, а вторият с подготвеност ще  го поддържа. Освен това, въздушният знак на зодиака няма да може да понася рестриктивните мерки на свободата му от Лъв, тъй че те в никакъв случай не си разрешават да го вършат.

4.       Дева и Рак

Нестабилните Раци, в партньорство с нежни, грижовни Деви, намират своето несъмнено леговище. Ракът се предава изцяло на този сътрудник, пробва се да достави на любовника най-голямо наслаждение. Този съюз съвършено ще засегне и двамата, даже в случай че се основава на кратковременен проект.

5.       Стрелец и Водолей

Стрелецът е най -сексуално съчетаем с Водолей. И двата знака не са склонни към ревнивост, те са отворени към света и към неговото проучване и постоянно „ спокойствието “ в тази двойка от време на време се лимитира до леглото. Всеки от сътрудниците е прям и не крие желанията си, което им оказва помощ да си доставят оптимално наслаждение.

Ако самите вие не сте попаднали в тази ранглиста, не се отчайвайте. Всеки намира своята половинка, рано или късно. Важното е да успее да я разпознае и да се наслаждения на преживяването в оптималната степен. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР