Всеки знак може да се изявява по позитивен и негативен

...
Всеки знак може да се изявява по позитивен и негативен
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодия Рак

Всеки знак може да се изявява по положителен и отрицателен път и въпреки че избираме да ни свързват главно с позитивната страна на зодията ни, тя има и своята тъмна страна.

Тъмната страна на зодия Рак се появява, когато той не има вяра в себе си, когато счита, че качествата му не са задоволителни, с цел да се оправя самичък и приема ролята на жертва, която бяга от отговорност.

Но в случай че въпреки всичко реши да работи, вместо непрестанно да се крие, тъй като го е боязън от живота, стартира да недоволства, да се оплаква през една минута или в случай че е измежду близки, да реве през една минута.

Чувства се слаб и не знае по какъв начин да се оправи със мощните си страсти, поради което се трансформира в бебе, което не може и една крачка да направи, без някой да го държи за ръка и да му бърше сополите.

Ниското проявяване на зодия Рак има навика да се залепи като пиявица за някой и да му трансферира цялата отговорност за персоналното си благополучие, като непрестанно го упреква, щом се почувства зле.

 Тъмната страна на зодия Рак

Когато тъмната страна на зодия Рак излезе нескрито той мъчно напуща връзки, които очевидно не вървят на на никое място. Предпочита да се оплаква и да има отговорен за неговите неуспехи.

Със сълзи и мрънкане се пробва да манипулира прочувствено хората към себе си. Ще се разплаче или ще направи по този начин, че някой да се почувства отговорен, с цел да получи това, което желае.

От друга страна, ниското проявяване на зодия Рак може да заеме тъкмо противоположната роля – да е индивидът, който се грижи за всеки различен, с изключение на за себе си.

Не обръща внимание на външния си тип, на персоналните си фантазии, а концентрира цялата си сила към близките, като се стреми да ги управлява и манипулира посредством всичко, което прави за тях.

Тъмната страна на зодия Рак желае да държи на каишка хората към себе си и въпреки че прави разнообразни услуги, по-късно чака да му се върнат и се държи даже с най-близките си все едно са му длъжни.

Поставя своите персонални стремежи и усеща на фундамент, а в случай че някой му се опълчи, още веднъж заема ролята на жертва, започвайки да реве и да се оплаква от нещастната си орис.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР