Всеки знае за лечебните свойства на меда. Нашите баби са

...
Всеки знае за лечебните свойства на меда. Нашите баби са
Коментари Харесай

Сподели! Всички го крият от нас, а ни спестява стотици левове! направете това у дома и няма да дадете и лев за лекарства тази есен !

Всеки знае за лечебните свойства на меда. Нашите баби са лекувани с този сладостен артикул, нашите майки ни спасяваха с чаша горещо мляко с мед по време на зимна простуда, ние също третирахме нашите деца.

Какво става обаче, в случай че смесвате мед с банан?Ще ви споделим необикновен факт: Банан с мед – е съвсем най -доброто лекарство против кашлица!



Вместо да ви убеждаваме, да похарчите куп пари за различен ужасно скъпо лекарство, предлагаме ви да опитате дейно и най-важното, домашно лекарство за кашлица. Банан против кашлица



Удивително е по какъв начин този към този момент прочут плод може да ни избави от суха кашлица, да подтиква отхрачването и даже да зарежда с сила. Банановата каша е богата на витамин В, РР, А и В. Бананите съдържат огромно количество целулоза, захароза, каротин, ензими, калий, магнезий, желязо и други минерални и микроелементи.



Този състав на плодовете спомага за повишение на имунитета, заради което бананите са извънредно потребен артикул при лекуването на ARVI и други инфекциозни болести. И можете да говорите за потребните свойства на меда в продължение на часове …



Средството за лекуване на кашлица с банани и мед предизвиква двойно увреждане на инфекцията, подтиква възобновяване на виталните сили на тялото и форсира лечебния развой. Пригответе такова лекарство е доста просто. Имате потребност единствено от 3 съставки.
СЪСТАВКИТЕ

2 узрели банани

2 супени лъжици мед

400 ml вода

ПОДГОТОВКА
Изсипете водата в тенджера и сложете на муден огън. Оставете да кипне и изключете огъня.Зрелите банани се измиват и обелват. Пъхате плода в блендер, или го разбивате с вилица.Добавете банана във вряща вода, постепенно разбъркайте, до момента в който се образува идентична маса.Когато сместа се охлади, прибавете 2 супени лъжици мед и разбъркайте добре. Лекарството е готово!Лекарството от мед и банан би трябвало да се приема 3-4 пъти на ден, половин час преди хранене или след хранене. За бебета до една година използването на мед не се предлага.
Възрастните би трябвало да употребяват 1-2 супени лъжици  означава, авансово да го нагрявате. Вече след първия ден от лекуването в бронхите ще стартира развой на възобновяване, макар че предлагаме да вземете примес от банан и мед за най-малко една седмица.

Важно! Ако сте алергични към мед, не използвайте тази примес за кашлица. Пациентите, страдащи от алергия, би трябвало да подготвят напитка от мляко и банан и да я употребяват за лекуване и профилактика на настинки.

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР