Всеки знае как е след раздяла - трудно е да

...
Всеки знае как е след раздяла - трудно е да
Коментари Харесай

Скандално признание: Карди Би обясни какво се случва между нея и бившия ѝ

Всеки знае по какъв начин е след разлъка - мъчно е да не мислиш за индивида, с който си споделял толкоз доста. Затова и значително от нас не съумяват да устоят дълго и следват събирания, раздели, събирания, раздели и по този начин по няколко пъти... 

Виж още: Шон Мендес и Джъстин Бийбър с общ план? Може би, само че към този момент е загадка!

Това се случи и с Карди Би, която единствено няколко седмици, откакто подаде документи за бракоразвод, беше снимана на рождения си ден да се целува, натиска и отдръпва в хотелска стая точно с някогашния си. Нещо повече - той даже ѝ подари безценен автомобил за рождения ден. 

Виж още: Звезди, които се съблякоха голи поради изборите в Съединени американски щати

Няма смисъл, само че въпреки всичко ще го напишем - почитателите на певицата бяха комплицирани от връзките сред Карди Би и Офсет. Мнозина я предизвестиха да внимава, други пък (като нас) просто се зачудиха какво се случва и значят ли тези връзки, че до бракоразвод (засега) няма да се стига.

Виж още: Бившата на Орландо Блум поздрави мащехата на сина си - Кейти Пери

Е, Карди Би пусна live в Instagram, в който приказва за това какво в действителност се случва. " Аз просто съм една луда к**ка. Един ден съм щъстлива и радостна, на другия просто желая да дам урок на негодника. Ще видите ", сподели тя на почитателите си. " Трудно е, почва да ми липсва. Трудно е да не приказваш на най-хубавия си другар. И е в действителност мъчно без секс. Та.. не знам ", сподели тя. 

Виж още: Били Айлиш и Пост Малоун отнесоха премиите на Билборд! Лизо скандализира с тоалет

Карди Би и Офсет имат щерка, 2-годишната Кълчър. Офсет с изключение на скъпата кола подари на някогашната си (или каквато е сега тя) и билборд по случай рождения ден от името на щерка им. 

Изображение: https://www.instagram.com/iamcardib/
https://www.instagram.com/offsetyrn/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР