Всеки знае историята на огромния кораб Титаник, чието първо плаване

...
Всеки знае историята на огромния кораб Титаник, чието първо плаване
Коментари Харесай

Поредна сензационна версия за потъването на „Титаник” разбуни духовете! Корабът е потопен умишлено, за да...

Всеки знае историята на големия транспортен съд „ Титаник ”, чието първо корабоплаване стана тематика номер едно за всички медии. По всичко изглеждаше, че повода за съдбовния случай е от дълго време разгадана, до момента в който не се появи сензационната доктрина, че плавателният съд е бил съзнателно потънал за да бъде отстранен елитът на страната, който бил срещу прекосяването на централната банка в частни ръце.    Кой е имал интерес от това?
Всичко е доста просто: на борда на „ Титаник” са пътували най-богатите и авторитетни финансисти като Бенджамин Гугенхайм, Джон Якоб Астор и Исидор Щраус, които били върли съперници на основаването на Федералната аварийна система на Съединени американски щати и в това време се разгласявали против експлоадирането на международна война в Европа. Федералната аварийна система била изключително нужна на Рокфелер и Морган, а войната в Европа – на Ротшилд, чието благосъстояние е основавало точно на надзор на европейските страни.

Картелът Ротшилд-Рокфелер-Морган направил всичко допустимо, с цел да накара съперниците на подлия си проект да се насладят на този „ златен круиз”, от който нито един от тях не се върнал жив.

Половин година след нещастието с „ Титаник”, при която починаха хиляди почтени хора, се появява федералният запас на Съединени американски щати, а след още половин година стартира Първата международна война.

Ще минат десетилетия и цялата истина за атентатите, на които през днешния ден сме очевидци и които са проведени от главните терористи в света – богаташите, ще бъдат разкрити. Тогава ще стане ясно кой и за какво е унищожил комерсиалния център в Ню Йорк на 11 септември. Ще лъсне истината и за още доста закононарушения, в това число и за кървавите събития в Лас Вегас от 1 октомври тази година.

Източник: esoreiter.ru
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР