Всеки знае, че цветята носят своята енергия. Трябва да ги

...
Всеки знае, че цветята носят своята енергия. Трябва да ги
Коментари Харесай

3-те вида растения, които привличат пари в дома ви

Всеки знае, че цветята носят своята сила. Трябва да ги сортираме деликатно, когато ги отглеждаме в дома си, тъй като това е най-интимното и персонално място на всеки човек. Магията на цветята, особено подбрани може да ви донесе доста мир, естетика, благополучие, даже и пари... Прочетете кои са 3-те растения, които притеглят пари в дома или офиса.
Красула (Дървото на парите)
 Какво би трябвало да знаете, в случай че отглеждате орхидея у дома Какво би трябвало да знаете, в случай че отглеждате орхидея у дома
Орхидеите са необикновено красиви цветя, които освежават дома, само че не са доста лесни за развъждане. Най-вероятно опитните цветари знаят то...
В Япония считат, че това е дървото на парите – респективно на шанса и щастието, които неизбежно влизат в дома или офиса.  Вземете саксия в алено, за предпочитане керамична. Скрийте монета в дъното на саксията и по-късно пресадете дървото. Погрижете се за него доста отговорно, не оставяйте почвата да изсъхне, само че и не я довеждайте до положение, при което корените умират от непотребната влага. Избършете листата на паричното дърво с мека влажна забрадка, като в същото време хвалите дървото. Растенията постоянно усещат откровената грижа и са в положение да ѝ благодарят обилно.
Стаен бамбук
Този мощен амулет за пари завоюва особено почитание на Изтока. Ученията по Фън шуй предлагат да поставите жаба с монета в устата до здравите стъбла от бамбук.
Тези два признака могат да засилят взаимно силата. Има подобен знак, че щом бамбуковите издънки стартират да покълват, благосъстоянието ще влезе в ръцете ви. Това растение наподобява красиво и екзотично, тъй че за какво да не опитате да го отглеждате вкъщи? Според Фън шуй всеки предприемач би трябвало да има в офиса или магазина си Бамбук, с цел да му върви бизнеса.
 Цветята ви ще се зарадват на тези способи за натурално поддържане Цветята ви ще се зарадват на тези способи за натурално поддържане
Цветята са едни от най-ярките украшения на нашата планета. Вероятно по тази причина хората са почнали да ги отглеждат освен в градините си,...
Нефролепис /папрат/
Това растение се смята за знак на благосъстоянието. Колкото по-великолепни са стъблата, толкоз по-успешен ще бъде вашият бизнес във финансовия бранш. 
Повечето папрати не са сложни за развъждане в актуалните домове, само че няма да понесат да ги пренебрегвате. Почвата в никакъв случай не би трябвало да изсъхва, а въздухът би трябвало да е непрестанно мокър.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР