Всеки знае, че Саня Борисова е една от най-красивите български

...
Всеки знае, че Саня Борисова е една от най-красивите български
Коментари Харесай

Рене Борисова: красива, елегантна и по-малката сестра на една от най-известните ни актриси

Всеки знае, че Саня Борисова е една от най-красивите български актриси. Тя е същинско наслаждение за окото, когато е на екран. Не са доста хората, които обаче знаят, че Саня има също толкоз красива по-малка сестра. Нейното име е Ирена Борисова, само че е по-популярна в обществените мрежи като Рене.

В България не е доста известна, само че в профила си в инстаграм има 426 хиляди почитатели, които са най-вече от Саудитска Арабия и Арабските емирства. В момента хубавицата се намира в Дубай, откъдето качва много постоянно невероятни фотоси. Преди ден тя качи в своя профил няколко нови фотоси, на които театралничи в светлосиньо спортно облекло от две елементи - долнище с висока талия, което е съчетала с пай топ с дълги ръкави, а визията е приключена с бели маратонки.

Виж още:

Рене живее в Близкия изток от съвсем 16 години, като се занимава най-вече с мода. Тя бе дълги години модел, което е изцяло разбираемо, поради нейната хубост, приета и от стилната библия " Vogue ". Рене е била на корицата на своето арабско издание два пъти. Първият си другар Рене среща точно в Дубай. С него са били шест години. Така този необикновен град се трансформира във втори дом за по-малката Борисова. 

" С моделство се занимавах дълги години. След това започнах работа по интернет страницата си, по този начин - за наслаждение, което след това се разви в бизнес. Докато работех като модел, започнах да качвам фотоси и видеа в инстаграм и броят на феновете ми нарастна.... Не можех да допускам, че мога да изкарвам пари от това. Дадох си сметка, че е необикновен бизнес. Спрях с моделството и се концентрирах върху Инстаграм ", показа преди време в изявление за сп. " Ева " Рене.

" За мен смисълът на живота е да правиш това, което сега те прави благополучен. Дадох си сметка, че няма нищо по-хубаво от това да работиш за себе си... Без да приказвам арабски и да съм арабка, в арабския свят доста ме харесват, най-много в Саудитска Арабия и Арабските емирства. ", показа още в изявлението си красивата Ирена.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР