Всеки знае, че избраното облекло може радикално да промени външния

...
Всеки знае, че избраното облекло може радикално да промени външния
Коментари Харесай

10 примера за това как стилист може да направи звезда чаровна или да съсипе образа

Всеки знае, че определеното облекло може коренно да промени външния тип. И в случай че елементарните хора могат елементарно да вървят в една и съща тениска с дънки, тогава звездите от международна класа би трябвало постоянно да вървят по цялостен куп разнородни рокли по аления килим. Но даже и те не знаят авансово какво ще излезе от това – неуспех или друга похвална ода от лъскави изявления.

Ние обичаме да гледаме известни персони и взехме решение да разберем кои тоалети стилните специалисти считат за съвършени и към кои стилисти има въпроси.

Ема Стоун

Стилистите са уверени, че верният цвят на тоалета безусловно ще накара кожата да заблести. И по този начин, топлият златист цвят на роклята на Ема Стоун на втората фотография, комбиниран с класическия ретро жанр, сътвори ослепителна статуетка на момичето.

Никол Кидман

Лаконичният жанр и благородният цвят, в противен случай, подчертаха аристократичните черти на Никол Кидман и справедливо направиха нейния облик един от най -добрите на аления килим на Оскар за цялото битие на филмовата премия.

Джулиан Мур

Пример за обстоятелството, че лаконизмът постоянно наподобява по -изгоден, може да се види в облиците на Джулиан Мур. Така че даже и най-педантичният стилист не може да откри неточност в първокласната бордо рокля на фотографията вдясно, до момента в който светлозелената наподобява по-проста и земна.

Кийра Найтли

Уловката обаче се крие в дребните неща: в случай че на първата фотография незабавно притеглят вниманието изискана яка, същият подгъв и колан, изрязващ фигурата, то на втората просто виждаме самодива от приказка.

Кейт Хъдсън

Изобилието от кормила и дантели по облеклата в действителност би трябвало да се третира с нараснало внимание – такова облекло не постоянно ще наподобява елегантно.

Чарлийз Терон

Всяка рокля, даже и най -великолепната, би трябвало да пасва идеално на фигурата на нейната собственичка. Черната рокля на фотографията вдясно съвършено наблягаше цялата величие на Чарлийз Терон и събра доста удивление от стилните критици.

Дрю Баримор

Фантастичният жанр на облеклото постоянно е риск за неговия притежател. В класическа рокля с доста спокоен цвят, Дрю Баримор наподобява доста свежо и в действителност съвършено.

Уинона Райдър

На фотографията вдясно Уинона Райдър наподобява на самата готическа принцеса от филмите на 90 -те, за чийто облик се влюбихме в актрисата.

Марго Роби

Вероятно всеки е чувал за не изключително позитивния образен резултат, основан от необятни хоризонтални линии върху облеклата. Но сбитият бял цвят направи облика на Марго Роби доста по -балансиран и пресен.

Анджелина Джоли

Класическият черен цвят не постоянно е печеливш вид за издание. И по този начин, готическият облик на Анджелина Джоли от тъничък стегнат материал през 2000 година беше единомислещо приет за един от най -лошите тоалети на аления килим на Оскар в историята на филмовата премия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР