Всеки знае, че има минути, които могат да променят живота.

...
Всеки знае, че има минути, които могат да променят живота.
Коментари Харесай

Спорт Тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари

Всеки знае, че има минути, които могат да трансформират живота. Всеки мечтае да застане от слънчевата половина на ориста, a с игрите на Спорт тото този баснословен поврат може да се случи в границите на минути.

Участниците в играта „ 6 от 49 “ могат да намерят джакпот, който доближава до 2 350 000 лв.. Процедурата е елементарна, пускате фиш и по-късно всичко е в ръцете на шанса.

Късметът може би ви чака и в играта „ 6 от 42 “ където прогнозният
джакпот е 420 000 лв..

Всички, които нямат нищо срещу залозите им да ги възнаградят с милиони, могат да пробват играта „ Тото 2 – Зодиак “ където облагите доближават до 3 000 000 лв..

Нека не забравяме, че шансът в никакъв случай не идва самичък. Tой идва когато непрекъснато го търсим, а образец за това са облагите, които в миналия тираж надвишават сумата от два милиона двеста и петнадесет хиляди седемдесет и два лв..

Притежателите на карти Тото клуб имат опция да се включат и в промоционалната акция „ Тото клуб, щастливите 10 “. В нея седем късметлии ще завоюват ваучери за отмора, всеки на стойност 500 лв., а трима участници ще сграбчен по 2 000 лв.. Кампанията ще продължи до 28 февруари, а на 4 март онлайн ще бъдат изтеглени облагите.

Мечтата да подкара нов автомобил, може да се сбъдне за някой късметлия, който е записал кодовете на непечеливши талони на. от моментните лотарийни игри „ Големият удар “, „ Зодиак “, „ Твоят шанс “, „ Тото Джакпот “ и „ Честит празник “ . Кой ще бъде този щастливец, ще научим на 27 февруари по време на надпреварите за Световната купа по ски в Банско.

За още по-голямо улеснение на своите фенове, Български състезателен тотализатор предприе грандиозно разширение на комерсиалната си мрежа. Партньор е огромна комерсиална верига за бързооборотни артикули, където ще видите стикерите на тотализатора. Лукс и улеснение се съчетават в това съдействие, което може да донесе доста придобивки на тези, които желаят да пробват шанса си.

Всички, които са впечатлени от изобилието от облаги, готови за 14-я тираж, могат да създадат своите
залози в пунктовете на тотализатора, в комерсиалната мрежа на нашите сътрудници, обозначена със стикер „ Спорт тото “ или онлайн на.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР