Всеки заслужава любов, но за жалост на някои е по-трудно

...
Всеки заслужава любов, но за жалост на някои е по-трудно
Коментари Харесай

Кой е перфектният партньор за лоялния Телец?

Всеки заслужава обич, само че за жал на някои е по-трудно да открият своята половинка. Любовта ще ви откри без значение какъв брой време ѝ е нужна. Докато я търсите, не би трябвало да забравяте, че ще срещате доста сътрудници по пътя. Някои ще наподобяват като верен избор, а с други ще бъдете единствено тъй като не желаете да сте сами в даден миг. И това важи както за мъжете, по този начин и за дамите. Гледайки към зодиака, виждаме, че обстановката с Телците е малко по-различна. 
Тъй като Телецът е земен знак и жадува за непоклатимост, той ще търси това в колегата. Иска някой, който споделя неговите идеали и полезности, само че и интелекта му. Той евентуално ще желае да откри човек, който да работи в същата област като него. Най-малкото ще му би трябвало някой, който освен да го подтиква полово, само че и душевен. Телецът е сантиментален, гальовен и деликатен към избраника си.
Затова Козирогът, различен земен знак, е най-хубавият астрологичен сътрудник за Телеца в любовен проект. Те споделят едни и същи полезности и са по едно и също време материалистични, само че и практични. И двамата са във връзката, с цел да печелят.
В началото на Козирога може да му бъде леко обезпокоеното в полов аспект. След като двамата се усещат сигурни един с различен, отдалечеността на Козирога може да добави преобладаващата линия в Телеца и да направи половия им живот необикновен. Въпреки това, двата знака са инатливи и считат, че те са постоянно прави. Това може да им донесе много неприятности, тъй като дълго време ще се сърдят, само че няма да желаят да поддържат връзка един с различен.
Ако решат да бъдат дружно, двата знака би трябвало да поработят върху това да бъдат отворени, изслушващи и търпеливи. Гъвкавост, импулсивност и обективност не са мощните им страни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР